Izm123 bilmiyom valla 😂😂 herğün nişan gelmiş mi diye bakıyorum tekne atsa sancımı diyom ama deyil psikolojik olrak garibim hayırlısı ile gelir inşallah ya hepimizinki 🙏
    shtngstr benim erken başladı 27 28 de baslamisti sanırım son 36 kadar baya arttti her gun geçtikçe geliyordu geceleri agrim cok oluyordi surekli birden gitti şimdi
    Izm123 yarin 39 bitiyor ne gelen var ne birsey ağrı sanci yok yuruyusten geldim az agri oldu gecti istahim cok fazla yarin kontrol var
      Izm123 bende yarın gitcem inşallah henüz çatı muayenesi yapmadı yarın yaparmı bilmiyorum 🤷‍♀️
        Loyam benim karnimda küçük boyuda uzun sığmıyodu aslında ama bilmiorim artik
        Karatassukran bazi doktorlar yapmiyo benimkide doğum esnasinda sanciyla belli olur dedi
        Izm123 bende 38+2yim canım duygularıma tercüman olmuşsun bende aynı duygulardayım 32lerden 36ya kadar yalancı sancılarım vardı yok oldu zinde hissediyorum gece uykularım da gayet iyi şaşkınım nedendir acaba 🤷🏼‍♀️
          EbruSamet bunların hepsi ayni demekki 😂 bende articak daha cok saniyodum tam tersi oldu sıkıntı bastı beni sanki sürekli böyle kalcakmisim dogmicakmis gibi geliyor😂😂
            Bende 39+1 oldum bu gun doktordaydim daha beklicez dedi bebek daha yukaridaymis rahimde yumusamada yok insallah bi an once dogururm ya 😕daha ne kadar beklicem acaba
              Agg0207 ah canim ahh keyifleri ne zaman isterse o zaman o kadar beklicez malesef keske baslatmanin bi yolu olsa
              Izm123 38+4 teyim bende, 10 günüm kaldı, arada regl ağrısı hafif ağrı dışında birşeyim yok🙈 Bir de doyamadığımız bir uykum var, sürekli uyumak istiyorum, hamileliğin ilk başlarına döndüm sanki😀

Hurma yiyip adaçayı yaprağı içiyorum bende, hareket olarak hiçbirşey yapasım yok doğrusu 😀 İnşallah vakti, saati geçmeden gelir bebiş 🙄
                Gizem51 benım de yaklasık bır haftadır faşan iştahım fazla,hamılelıgım boyunca boyle olmamıstım hatta, sebebı ne acaba