Brn_cnn valla bende de herkes doğurdu mu ne zaman doğurucak diye tüm sülale beklemede resmen benim üstüme 40 kişi doğurdu ben bi doğuramadım. Bi gece ansızın geliriz kafasıyla gelse keşke😅senin erkekmiş erkekler geç doğar derler benim kız onada erken doğar diyip diyip durdular hepsi yalannnn inşallah bi anda olur benimde

momness daha yeni muayeneye gittim ama kanala girip girmediğini söylemedi benimde hiç aklıma gelmedi iyi aklıma getirdin şimdi bide onun merakı başladı bende girdi mi kanala girmedi mi diye 😅

Beydanur16

Beydanur16 ay evet ben de aynı durumdayım kız erken gelir dediler 39+4 deyim ve hala tık yok karnım aşırı kasılıyor sepsert oluyor dün gece acile gittim sırf bu yüzden doğuma var dedi doktor daha ilk doğum olacağı için açılma geç ilerler dedi 🥲😢 bende bir an önce doğurmak istiyorum insan geceleri uyuyamiyor tasiyamiyor bir ciglikta doguralım inşallah

Beydanur16 kuzenim kizini 41haftalikken doğurdu😅 ben de şimdi kızıma hamileyim 34+2yiz şuan bakalım ne zaman gelecek hanımefendi normal doğum olacak bu da keyfini bekliyoruz😂

Beydanur16 😅😅 bunu en son dediğimde kardeşimin düğününde doğurmuştum oyuzden bebekler hiç beklemediğin bir anda sürpriz yapiyorlar

Beydanur16 canım ben doktora gittim ne açıklık ne sancı hiç bişey yok dedi. Ben hala doktorun verdiği magnezyumun kullanıyordum doktoruma hala kullanmam lazım mı diye sorunca şok geçirdi sen hala içiyor musun diye. Dedim bana bişey demediniz…. Kasılmayı engellediği için 36. Haftada bırakılması lazımmış. Yavrum belkide o yüzden gelmiyor 😒. Sende kullanıyor musun?

Beydanur16 kız bebek mi peki onu geçtim aksak yürüyüş mü ne o varmış onu yapın diyorlar birde eğilmen yavaş yavaş kalkman lazım orda egzersiz için ne gerekli sorabilirsin.

nur6565 evet hem topun üzerinde zıplıyordum yorulunca da topun üzerindeyken bacaklarımı iki yana açıyordum iyice ve ayak parmaklarımı dışa dönük şekilde tutuyordum. Sonra otururken kalçamı sağ sonra sola öne arkaya itiyordum bunu sürekli tekrarlıyordum. Yani sürekli bir hareket halindeydim sancım olunca da mutlaka hep hareket halindeydim bunun çok işe yaradığını düşünüyorum

Leilani ya inşaallah işe yarar bende de sürekli zıplayıp bacaklarımı açıyorum kaç haftada doğum yaptınız bide doğumunuz kaç saat sürdü

mltm_m 39+3deyim bende canım bakalım hangimiz önce doğum yapıcak 😅 valla bende de kasılmalar fln var ama içerde hala horon tepiyo sanki pazartesiye kdr beklicem bakalım hayırlısıyla doğum yaparız inşallah

Brn_cnn 41 haftalık ne yaa 🫠😣valla benimki inşallah 41e fln uzamaz 40ı zor bekledim 1 hafta daha ekstra bekleyemem 😅 senin de varmış daha yolun umarım tam vaktinde doğar ne erken ne de geç

Efnansena ayy inanmıyorum şansa bak 😅😅 hayırlısı bakalım ben ümidi kesince oda gelicek ztn kesin hep öyle olur