Efnansena ayy inanmıyorum şansa bak 😅😅 hayırlısı bakalım ben ümidi kesince oda gelicek ztn kesin hep öyle olur
Neden doğmuyoo nedeenn
Beydanur16 içinde kalmayacak merak etme gelir😂
Gonuel49 ben magnezyumu şu son ayımda kullanmaya başladım biteli 1 hafta fln oldu ay belkide çocuğum ondan gelmiyo böyle şeylerde hep beni bulur doktor demedi bana öyle kullanma vs diye
Deletedmom_116 her gün konuşuyorum kızım çık artık bak yeter fln diye eşimde kızım çık yoksa ismini eylül koyamam ekim koyarım diye dalga geçiyo 😅😅
sumeyyeee_ içimde kalıcakmış gibi bi 40 hafta daha beklicekmişim gibi hissediyorum 😄
Zzeyynep04 evet kız canım.valla merdiven inip çıkıyorum squat yaptım akşamda belime okdr sıcak su fln tuttum tık yok o dediğin yürüyüşede bakıym onu bilmiyorum
Egeminannesi inşallah canım amin
Beydanur16 hahahha güzel tehdit 😂😂💃ben çok kavga ettim çok annem nolur hadi çık diye diye
Beydanur16 sen istesende olmaz merak etme😂
Beydanur16 hahaha kendi istemedikce gelmez boşa yorulma😂😂😂
Beydanur16 amin inşallah yaa tez zamanda dün doktor baktığında 41. Haftaya kadar beklenmesi normal dedi 🥲😢 inşallah o kadar sürmez
Beydanur16 valla hiç deme ya 😅 kimse bişey demedi ki nerden bilelim. Sen doktoruna gidince yine sor canım hele senin doktor ne diyecek
Deletedmom_116 😄😄aynı durum valla 🎉
mltm_m inşallah sürmez canım ya hayırlısı bakalım
Gonuel49 valla ya bakalım pazartesi gidicem sorıym ona da ne dicek
Beydanur16 sizin doğum kanalına inmis mi bebek
Beydanur16 40+2 doğurdum doktor son 3 gün daha beklemem yoksa suniyi veririm dedi. Bende kabul ettim. Çatı muayenesi tetikliyormuş zaten. Gecesine sancım başladı.
Beydanur16 😁😁aynen bende öyleyim.
Beydanur16 kız bebekler hep öyle vallaha benimle birlikte bir kadın vardı 38.haftası bitmişti benim bebeğim onunla aynı haftaya denk geliyordu benimki erken doğdu o anca doğurdu hastanede kadın bir hafta durmuştu vallaha Allah kolaylık versin yakın zamanda gelir inşallah
Beydanur16 38 🥹 sen ?