Efnansena ayy inanmıyorum şansa bak 😅😅 hayırlısı bakalım ben ümidi kesince oda gelicek ztn kesin hep öyle olur

Gonuel49 ben magnezyumu şu son ayımda kullanmaya başladım biteli 1 hafta fln oldu ay belkide çocuğum ondan gelmiyo böyle şeylerde hep beni bulur doktor demedi bana öyle kullanma vs diye

Beydanur16 amin inşallah yaa tez zamanda dün doktor baktığında 41. Haftaya kadar beklenmesi normal dedi 🥲😢 inşallah o kadar sürmez

Beydanur16 valla hiç deme ya 😅 kimse bişey demedi ki nerden bilelim. Sen doktoruna gidince yine sor canım hele senin doktor ne diyecek

Beydanur16 40+2 doğurdum doktor son 3 gün daha beklemem yoksa suniyi veririm dedi. Bende kabul ettim. Çatı muayenesi tetikliyormuş zaten. Gecesine sancım başladı.

Beydanur16 kız bebekler hep öyle vallaha benimle birlikte bir kadın vardı 38.haftası bitmişti benim bebeğim onunla aynı haftaya denk geliyordu benimki erken doğdu o anca doğurdu hastanede kadın bir hafta durmuştu vallaha Allah kolaylık versin yakın zamanda gelir inşallah