momness nişanım gelmedi sadece sancı ve ağrılarım var oda ara ara oluyo bebek baş aşağı döneli 1ayı geçti ama doğum kanalına girip girmediğini doktor söylemedi hiç hatırlamıyorum benimde aklıma gelmedi

momness bebeğin kanala girip girmediğini öğrenmek için ultrasondan mı yoksa alttan muayene ederek mi bakıyolar ben şu zamana kdr 2 kere alttan muayene oldum da onda da bişey demediler o yüzden bilmiyorum açılmam fln da yoktu baktıklarında

Karnım kasılıyor gevşiyor Adet sancısı gibi ağrım oluyor belimde ağrıyor 4 gündür böyleyim sürekli kontrol ediyorum su geldimi nişan geldi mi diye. Böyle ağrı yaşayan var mı. Bu arada bugün 35+3 üm ama 33. Haftadan beri erken doğum riskim vardı progestan kullanıyorum ona rağmen ağrılarım var

Beydanur16 ben de oğlumda öyleydim sıfır belirtiyle ne sanci ne kasılma 40hafta olmuştum herkes ne zaman ne zaman diye soruyordu. Ama gecesi ansızın sancım gelmeye başladı birden 40+1de normal kendi sancisiyla açılmasıyla doğdu oğlum. Sizin de böyle bir anda olacak bence😂

40+4 bugun doktor yarn suni verelim dicej kesin ne yapcagmi dusunuyorum oyle hic gelmeye niyeti yok Allah herkese yardm etsin ben cok korkuyorum

feyzanurkadir karnında bi sertleşme yada çocuk bi yere oturuyo gibi oluyosa yada hareketlerinde azalma fln varsa doktora git canım beklemeden baya erkenden başlamış senin ağrıların benimde şuan öyle ağrılarım var ama 40a yaklaştım nerdeyse

Brn_cnn valla bende de herkes doğurdu mu ne zaman doğurucak diye tüm sülale beklemede resmen benim üstüme 40 kişi doğurdu ben bi doğuramadım. Bi gece ansızın geliriz kafasıyla gelse keşke😅senin erkekmiş erkekler geç doğar derler benim kız onada erken doğar diyip diyip durdular hepsi yalannnn inşallah bi anda olur benimde

momness daha yeni muayeneye gittim ama kanala girip girmediğini söylemedi benimde hiç aklıma gelmedi iyi aklıma getirdin şimdi bide onun merakı başladı bende girdi mi kanala girmedi mi diye 😅

Beydanur16

Beydanur16 ay evet ben de aynı durumdayım kız erken gelir dediler 39+4 deyim ve hala tık yok karnım aşırı kasılıyor sepsert oluyor dün gece acile gittim sırf bu yüzden doğuma var dedi doktor daha ilk doğum olacağı için açılma geç ilerler dedi 🥲😢 bende bir an önce doğurmak istiyorum insan geceleri uyuyamiyor tasiyamiyor bir ciglikta doguralım inşallah

Beydanur16 kuzenim kizini 41haftalikken doğurdu😅 ben de şimdi kızıma hamileyim 34+2yiz şuan bakalım ne zaman gelecek hanımefendi normal doğum olacak bu da keyfini bekliyoruz😂

Beydanur16 😅😅 bunu en son dediğimde kardeşimin düğününde doğurmuştum oyuzden bebekler hiç beklemediğin bir anda sürpriz yapiyorlar

Beydanur16 canım ben doktora gittim ne açıklık ne sancı hiç bişey yok dedi. Ben hala doktorun verdiği magnezyumun kullanıyordum doktoruma hala kullanmam lazım mı diye sorunca şok geçirdi sen hala içiyor musun diye. Dedim bana bişey demediniz…. Kasılmayı engellediği için 36. Haftada bırakılması lazımmış. Yavrum belkide o yüzden gelmiyor 😒. Sende kullanıyor musun?