Beydanur16 valla bende çok merak ediyorum bu ağrılar içerde işe yarıyordur inşallah Bi yerleri açıyordur ahahhah 😂 Amin canım amin . Bakalım yarın sabah kontrolümüz var belkide yarın bişeyler olur 🥲😍

Beydanur16 ahhaha evet erken ama ne bileyim insan herseyde umutlaniyor ama tabi dogsun da istemiorum suan enn az 38- 39 haftaya kadar dursun ama gecmesin 😂🙉 ay amin hepimiz saglicakla kavusalim insallah🌸

Beydanur16 39+3 ne gelen var ne giden 😄 yarın son doktor kontrolümüz sonra 2 güne bir hastaneye gidicem günü geçince inşallah çok bekletmez ilk oğlum 10 gün geç suni sancı ile olmuştu

Gonuel49 inşallah işe yarıyodur valla bende dün muayene oldum ama 40a kdr bekle sonra acil bakar sana dedi pazrtesiye kdr beklicez mecbur umarım yarın iyi haberlerle dönersin doktordan

Yenibirii 38-39 hafta arası ideal zaman dilimi ztn umarım o arada doğumun olur erken doğması da iyi değil bu sefer küvezde beklersin çocuğunu hayırlısıyla zamanında doğumun olur inşallah

chefmom 40ı doldurduktan sonra bekletiyolar mı yoksa hemen suni sancı denemesi mi yapıyolar doktor 40a kdr bekle dedi bana 40dan sonra acil bakar artık dedi şehir hastanesine gidiyorum bende tam 40 olduğum gün mü gitsem bende yoksa 40ı geçirip mi gitsem kafamda deli sorular 😅😅 inşallah ne suni sancıya kalırız nede sezeryana fln

Beydanur16 ben yurtdışındayım Türkiye’de bekliyorlar mı bilmiyorum ama burda tehlike yoksa genelde bekliyorlar

Elisaninannesiii topunuz varsa üzerinde bol bol zıplayın bende çok işe yaradığını düşünüyorum. Hiç gelemeyecek gibi duruyor biliyorum ama her şey aniden gelişebiliyor benimde hiç sancım bile yoktu birden gelişti her şey. Hayırlısıyla önümüzde ki günler kavuşursunuz inşallah bebeğinize sağlıkla ☺️ bir de eklemek istedim o dediğiniz batma hissi bende de oluyordu ama yürümeye devam 😄

chefmom anladım 40ımın dolmasını beklicem ozmn sonra ne derlerse bakalım hayırlısı

Leilani İkinci gebeliğim ilk kızım 1 hafta öncesi doğmuştu hep hareket halindeyim ama bilmiyorum ah topum yok malesef 🥲 inşallah en kısa zamanda nasip 😂

momness nişanım gelmedi sadece sancı ve ağrılarım var oda ara ara oluyo bebek baş aşağı döneli 1ayı geçti ama doğum kanalına girip girmediğini doktor söylemedi hiç hatırlamıyorum benimde aklıma gelmedi

momness bebeğin kanala girip girmediğini öğrenmek için ultrasondan mı yoksa alttan muayene ederek mi bakıyolar ben şu zamana kdr 2 kere alttan muayene oldum da onda da bişey demediler o yüzden bilmiyorum açılmam fln da yoktu baktıklarında

Karnım kasılıyor gevşiyor Adet sancısı gibi ağrım oluyor belimde ağrıyor 4 gündür böyleyim sürekli kontrol ediyorum su geldimi nişan geldi mi diye. Böyle ağrı yaşayan var mı. Bu arada bugün 35+3 üm ama 33. Haftadan beri erken doğum riskim vardı progestan kullanıyorum ona rağmen ağrılarım var