39+2 oldum bu çocuk ben bekledikçe gelmiyo 2 gündür ara ara sancılarım var ama devamı da gelmiyor okdr şiddetli sancılar da değil pazartesi 40 oluyorum ondan sonra suni sancı mı denerler yaa..🥲 gelsin diye ne yapıym bilmiyorum.eşim gelip gittikçe sen daha doğurmadın mı diye dalga geçiyo artık sanki 40 hafta değilde 40 yıldır hamileymişim gibi hissediyorum 😅
Neden doğmuyoo nedeenn
Beydanur16 Ya bende 40 haftalık hamileydim dedim bu gelmeyecek sanırım sonra yok bu böyle olmayacak diyerekten o gün baya bir yürüyüş yaptım merdiven in çık yaptım topun üzerinde zıpladım sıcak bir duş aldım squat çektim 40+1 de geldi 😄 korkma seninki de gelir yakında
Beydanur16 40+2 🥲 beklemedeyim 4 gündür nişan geliyor bebek gelmiyor gece az ağrım oluyor hemen geçiyor sürekli uykum var… 2 günde kontrole gidiyoruz hatta dün aşağıdan kontrol ettik doktorumla açıklık yok belki dedim faydası olur ama yine yok ne zaman dogurucaz acaba 🤷🏻♀️
Leilani Yürüyüş yapınca yarı yolda kaliyorum çok aşağıda batıyor hemen merdiven in çok bende yapıyorum ama gelmiyor 🤷🏻♀️
Leilani umarım gelir ya bende temizlik yaptım squat hatta ilişkide denedim merdiven in çık tık yok hala hanfendide umarım gelir valla 1 gün bile daha beklemek istemiyorum sabırsızlanıyorum her saniye
Elisaninannesiii nişan geldiği halde mi böyle bide.. bende nişan gelipte böyle yaparsa bide çatlarım valla nezmn gelicek diye içerde nazlanıp duruyolar çıksalar onlarda bizde rahatlıycaz halbuki 😅😅 umarım sabaha kalmaz tek sancıda tek nefeste doğumunu yaparsın canım
Beydanur16 inşallah hayırlısıyla gelir ☺️
Beydanur16 ayy bende aynı postu açtım gerçekten bu sene kimsenin bebeği gelmiyor 😅 bende 39+5 im artık sabrım kalmadı. Dediğin gibi ara ara sancılarım kasılmalarım oluyor geri gidiyor, devamı yok… 🥺
Beydanur16 36 haftama girmek üzereyim hergün nisan varmi suyum patlar mi diye umutlaniyorum. Bu hamileligi herkes cok cabuk gecio diodu öyle olmadi cok uzun geldi bana🙉
Gonuel49 beklemek gerçekten çok zor yaa.sancıyı ağrıyı veriyor aha diyoruz geliyo sonra kaçıyo içerde bile oynuyolar bizle.bu sancılarla açılma olur mu acaba yoksa boş boş mu sancı çekiyoruz.inşallah sende bende bu geceye sancıyı tam çekerizde sabaha elimizde olur bebişlerimiz 😅
Yenibirii sen daha 1 ay önceden umutlanmaya başlamışsın valla bekledikçe geri gidiyolar 🥲hiçte çabuk geçtiği yok kim demiş onu külliyen yalan bundan sonrası sana daha da uzun gelir artık hayırlısıyla eline alırsın inşallah sende
Beydanur16 valla bende çok merak ediyorum bu ağrılar içerde işe yarıyordur inşallah Bi yerleri açıyordur ahahhah 😂 Amin canım amin . Bakalım yarın sabah kontrolümüz var belkide yarın bişeyler olur 🥲😍
Beydanur16 ahhaha evet erken ama ne bileyim insan herseyde umutlaniyor ama tabi dogsun da istemiorum suan enn az 38- 39 haftaya kadar dursun ama gecmesin 😂🙉 ay amin hepimiz saglicakla kavusalim insallah🌸
Beydanur16 39+3 ne gelen var ne giden 😄 yarın son doktor kontrolümüz sonra 2 güne bir hastaneye gidicem günü geçince inşallah çok bekletmez ilk oğlum 10 gün geç suni sancı ile olmuştu
Gonuel49 inşallah işe yarıyodur valla bende dün muayene oldum ama 40a kdr bekle sonra acil bakar sana dedi pazrtesiye kdr beklicez mecbur umarım yarın iyi haberlerle dönersin doktordan
Yenibirii 38-39 hafta arası ideal zaman dilimi ztn umarım o arada doğumun olur erken doğması da iyi değil bu sefer küvezde beklersin çocuğunu hayırlısıyla zamanında doğumun olur inşallah
chefmom 40ı doldurduktan sonra bekletiyolar mı yoksa hemen suni sancı denemesi mi yapıyolar doktor 40a kdr bekle dedi bana 40dan sonra acil bakar artık dedi şehir hastanesine gidiyorum bende tam 40 olduğum gün mü gitsem bende yoksa 40ı geçirip mi gitsem kafamda deli sorular 😅😅 inşallah ne suni sancıya kalırız nede sezeryana fln
Beydanur16 ben yurtdışındayım Türkiye’de bekliyorlar mı bilmiyorum ama burda tehlike yoksa genelde bekliyorlar
- Düzenlendi
Elisaninannesiii topunuz varsa üzerinde bol bol zıplayın bende çok işe yaradığını düşünüyorum. Hiç gelemeyecek gibi duruyor biliyorum ama her şey aniden gelişebiliyor benimde hiç sancım bile yoktu birden gelişti her şey. Hayırlısıyla önümüzde ki günler kavuşursunuz inşallah bebeğinize sağlıkla ☺️ bir de eklemek istedim o dediğiniz batma hissi bende de oluyordu ama yürümeye devam 😄