mltm_m kac saat sancı cekdiniz
Neden doğmuyoo nedeenn
Sennannnamamam1 6 saat suni sancı verdiler çektim 😢🥲 kendi sancima bir sekilde dayanabiliyordum ama suni sancı daha değişik ağrıtıyordu
mltm_m ay hayırlı olsun tebrik ederim canım 1 gün arayla doğum yapmışız.Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.bende suni aldım ama açılmam olmadığından dayanamadım sezeryan oldum. Neredeyse aynı kaderi paylaşmış gibi bişey olduk 😊😅
mltm_m gittiğinde açılman var mıydı senin yoksa suni sancıyla mı açıldın sadece
Beydanur16 gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah hayırlı evlat olsun 🩷 çok sevindim senin adına 🥰 ben daha bekliyorum bu arada 40+6 olduk 🤕
Gonuel49 ay sağol canım amin inşallah 💜 maşallah 41 olucaksınız sizde doktor bir şey diyor mu peki? Doğum ne zaman
Beydanur16 ayy ayy aynı durumdayım walla arada yalancı sancılar oluyor o kadar bir hafta önce doktora gittiğimde ne sancım vardı ne acilmam kimi arasak dogurdun mu dogurmadiysan arama diyorlar az öncede eşim geldi niye dogurmuyon diyor bana markette gitti şuan gidip gelene kadar doğuracakmışım😅😅
Beydanur16 evet ya pazartesiye kadar gelmezse suni verilecek 😓 bende korkuyorum bakalım inşallah kendiliğinden gelsin gerek kalmasın 🤲
Ela_nur19 😅😅 ay hayırlısıyla doğum yaparsın canım inşallah. Doğum yapana kadar doğum yaptın mı diye telefonlar susmuyordu şimdi de bebek doğmuş hayırlı olsun nasıl vs. diye arıyolar.eşinede doğuruyom diye dalga geç 😄
Gonuel49 suniye gerek kalmadan yaparsın hayırlısıyla doğumunu canım inşallah.korkmana gerek yok Allah bir şekilde kolaylığını veriyor içini ferah tut yeter doğum olduktan sonra iyi ki diyosun herşeye ağrın acın geçiyor.
Leilani normal mi oldu sizinde 😅bende bekliyorum hala az biraz korku var ne yaşarım diye
Beydanur16 inşallah canım teşekkür ederim iyi geldi 🩷
@Beydanur16 öncelikle gözünüz aydın ilk hamileliğim zorunlu sezeryan olacağım müsaitseniz süreçten biraz bahsedebilir misiniz çok zorlandınız mı doğum sonrası beni neler bekliyor 😔
Beydanur16 hadi inşallah inşallah benim gibi bekleyen tüm hamileler bugün doğursun toplu doğum olur
Leilani doğum anında ıkınamamktan korkuyorum 🥲😅
Beyza55- sağol canım teşekkür ederim darısı başına inşallah hayırlısıyla.şöyle anlatıym canım sezeryana girişte bir zorluğun yok serum iğne vs. Vuruluyo bele anestezi vurulurken ağrı acı vs. olmadı bende sadece bilek kısmına bi damar yolu açıyolar o acıyor biraz okdr.ben uyumuşum ztn sezeryanı olurken 😄 seni odaya aldıktan sonra tek zor kısmı yürüyüş yapmak sezeryandan hemen sonra ayağa kalkman biraz zor ve ağrılı oluyo 1dakikalığına da olsa ayakta durup 2 adım atsan sana faydalı olur. Ztn sana söyler hemşireler ilk gün sadece zorluğun oluyo ertesi gün açılıyosun hemen ince ağrı ve sızıların oluyo okdr bolca kayısı suyu fln iç sezeryandan sonra bağırsakların nekdr hızlı çalışırsa okdr kolay çıkarsın hastaneden.Onun dışında bir şey yok sanırım merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin içini ferah tut Allah kolaylığını her şekilde veriyor.
Beydanur16 39+1ım bnde aynıyım ve acılmam hıc yok
Beydanur16 çok teşekkür ederim birde sütün gelmez mama al diyorlar bu konuda ne önerirsiniz