• Gebelik
  • Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋‍♀️

Gmz5560 emziriyor musun diyet yapıyor musun ? Bende 10 kilo aldım 9 u geri verdim ama şimdi süt olsun diye herşeyi yiyorum geri alcam diye korkuyorum

TubaEraslan valla haklısın havuz problemi gibi yazmışım 😂😂 ilk gebelikte 24 kilo aldım, 2.’de de 34. haftadayız 15 kilo aldım 🫣

Devaamine

Emine-Yldrm07 yok ya kilo değil bence bende yeni hamileyim 6 haftalıkken dediğin gibi 2-2.5 kilo almışım ama ben kilo değil de şişkinlik ödem adet olamamanın da etkisi olduğunu düşünüyorum hemen alınamaz ki çünkü😅

koalamiyim maşallah verirsiniz inşallah 🥰 ben 10 kilo aldım 9 u verdim şimdi geri alıyom gibi süt olsun siye

TubaEraslan ben o 24 kiloyu verdim zaten üstüne tekrar aldım 😂 Koşuşturmaktan veriliyor şimdiki bebişler yerinde durmuyorlar maşallah. Ben dünyaları yememe rağmen vermiştim 🥲

Emine-Yldrm07
        19 haftalık hamileyim 5 kilo almışım 😶 son aylar daha çok alındığı söyleniyor çok alicam diye korkuyorum iştahım çok açıkta değil ama çok hareketsiz kaldım sıcaklardan sanırım o yüzden oldu

Kızlar clear blue bir test aldım çift çizgi ama 2 ci çizgi silik sizce varmı ? Adetime 7 gün var

Emine-Yldrm07 rekor bendedir heralde 🤭 31. Haftaya giricez ve -5 kilodayım eksi 5 yalnız +5 değil

Emine-Yldrm07 bu gün aile hekiminde tartıldım aylar sonra çok şaşırdım 7 aylık hamileyim 58 kiloyla hamile kaldım 66 kilo olmuşum en son 1 ay öncesinde 63 düm çok üzüldüm:/