• Gebelik
  • Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋‍♀️

Emine-Yldrm07 38 haftalığım 3 kilo aldım 😝 cılar gelmeden 3 aylığız Nur topu gibi oldum masallah 😁 insan neysen sakınırsa onunla sınanırmış diceeem demeyim hadi Allah sağlık versin birde aldığımız fazlalıkları vermeyi nasip etsin diyeyim olsun bitsin

Ustunneliff aynı haftadayiz aynı kiloyu almışız bizim cinsiyet erkek sizin de galiba erkek çünkü erkek bebislerde kilo alımı az ben kızımla hamileyken bu haftalarda 10 kilo falan almıştım 😁

36+5 olduk toplam 9 kilo aldım yaklaşık bir aydır benim kilom sabit ama bebek almaya devam ediyor sanırım ben verdim o aldı 😂

Gecemboncugumm hamurişi olmamasına dikkat ediyorum kalorilerine bakıyorum daha çok meyve veya hurma ile tatlı krizlerimi geçiştiriyorum veya züber gibi düşük kalorili atıştırmalıklar beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yiyorum pilav yerine bulgur pilavı ağırlıklı tüketiyorum yoğurt her gün bir kase mutlaka tüketiyorum sabahları da haşlanmış yumurta ve peynir mutlaka kahvaltı tabağımda oluyor bir de ceviz

Gmz5560 emziriyor musun diyet yapıyor musun ? Bende 10 kilo aldım 9 u geri verdim ama şimdi süt olsun diye herşeyi yiyorum geri alcam diye korkuyorum

TubaEraslan valla haklısın havuz problemi gibi yazmışım 😂😂 ilk gebelikte 24 kilo aldım, 2.’de de 34. haftadayız 15 kilo aldım 🫣

Devaamine

Emine-Yldrm07 yok ya kilo değil bence bende yeni hamileyim 6 haftalıkken dediğin gibi 2-2.5 kilo almışım ama ben kilo değil de şişkinlik ödem adet olamamanın da etkisi olduğunu düşünüyorum hemen alınamaz ki çünkü😅

koalamiyim maşallah verirsiniz inşallah 🥰 ben 10 kilo aldım 9 u verdim şimdi geri alıyom gibi süt olsun siye

TubaEraslan ben o 24 kiloyu verdim zaten üstüne tekrar aldım 😂 Koşuşturmaktan veriliyor şimdiki bebişler yerinde durmuyorlar maşallah. Ben dünyaları yememe rağmen vermiştim 🥲

Emine-Yldrm07
            19 haftalık hamileyim 5 kilo almışım 😶 son aylar daha çok alındığı söyleniyor çok alicam diye korkuyorum iştahım çok açıkta değil ama çok hareketsiz kaldım sıcaklardan sanırım o yüzden oldu