• Gebelik
  • Hamilelikte Kaç Kilo Aldınız 🙋‍♀️

23+5 14 kilo aldım🥲

1. Haftadayim 15 kilo aldım 🤭

Emine-Yldrm07 ilk iki haftamda 4 kilo aldım, bulantı zamanımda aldığım kiloları geri verdim şuan 36 haftalık hamileyim ve 7 kilo almışım

Emine-Yldrm07 normal canım hiç kafana takma. Emzirirken o bebişin arkasından koşarken zaten vereceksin. Benim aşırı bulantılı bir hamileliğim var ve çok fazla kilo verdim hala da almadım denecek kadar az kilom ama keşke bende alabilseydim diyorum. Hiç karnım yok ve herkes bana hiç hamile değilsin gibi geliyor diyor.

22+1 im ve 1,5 kg aldım kilo almaya çok müsaitim dikkat ediyorum biraz ama artık gece açılmalarım başladı almaya başlarım 🤰

69 ile hamile kaldım 20. Haftam 71 kiloyum

Emine-Yldrm07 49 kilo hamile kaldım 60 kilo ile doğum yaptım 2 buçuk ay oldu doğum yapalı 48e düştüm geri 🥰

Emine-Yldrm07 38 haftalığım 3 kilo aldım 😝 cılar gelmeden 3 aylığız Nur topu gibi oldum masallah 😁 insan neysen sakınırsa onunla sınanırmış diceeem demeyim hadi Allah sağlık versin birde aldığımız fazlalıkları vermeyi nasip etsin diyeyim olsun bitsin

Ustunneliff aynı haftadayiz aynı kiloyu almışız bizim cinsiyet erkek sizin de galiba erkek çünkü erkek bebislerde kilo alımı az ben kızımla hamileyken bu haftalarda 10 kilo falan almıştım 😁

36+5 olduk toplam 9 kilo aldım yaklaşık bir aydır benim kilom sabit ama bebek almaya devam ediyor sanırım ben verdim o aldı 😂

Gecemboncugumm hamurişi olmamasına dikkat ediyorum kalorilerine bakıyorum daha çok meyve veya hurma ile tatlı krizlerimi geçiştiriyorum veya züber gibi düşük kalorili atıştırmalıklar beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yiyorum pilav yerine bulgur pilavı ağırlıklı tüketiyorum yoğurt her gün bir kase mutlaka tüketiyorum sabahları da haşlanmış yumurta ve peynir mutlaka kahvaltı tabağımda oluyor bir de ceviz