• Gebelik
  • Ayak ağrısı yanması yaşayanlar

Fey benim de 3. Bebek ilk defa bu hamileliğimde başıma geldi geçer diye düşündüm tahlil yapmadım ama git gide artarak devam etti şu son 3 gündür dayanamıyorum çoğaldı iyice Allah yardımcınız olsun sizin doğuma daha varmış benim sayılı günlerim kaldı inş inan önce iyileşir sizinki

• Fey bunu yanıtladı.
  • Fey bunu beğendi.

Gul234492 kan değerlerinize ve b12 ye baktırın benimki düşük ama daha randevu zamanım gelmedi valla eziyet çok zor uykuya dalana kadar canım çıkıyor 🥺

Gul234492 Ocean ExtraMag magnezyum üçlü kombinasyon var içimde magnezyumun en faydalı formları. Diğer magnezyumlar tırt çünkü. Bundan günde 3 tane içebilirsin baktın 2 3 gün geçmiyor 4e çıkarabilirsin ben günde 4 içiyorum. Magnezyum dozunu düşük alırken ayak yanması falan hepsini yaşıyordum şimdi yok çok şükür huzursuz bacak sendromum da geçti. Ama maalesef ayağa kalktığım zaman topuk ağrım falan var o da ağırlaştık artık mecbur

Fey keşke daha önce bilseydim hemen baktırırdım doktorlarda sorunca hamilelikten diyip geçiştirdi hep pazartesi günümüz doluyo artık çok şükür doğmazsa hemen baktıracak inş teşekkür ederim

• Fey bunu yanıtladı.

filialunae teşekkür ederim doğumuma bikaç gün ksldığı için magnezyum kullanmam doğru olmaz mış bende yeni öğrendim keşke bu kadar acıyı çekmeden önce haberim olsaydı 🙁

Gul234492 doğumdan sonra mutlaka yaptırın ama. Bir de bakalım Doğumla mı alakalı? Geçerse mutlaka yazın olur mu? Bir ümit🤭 benimde 1.5 ay kaldı işte sezeryan olacak zaten kasımda çok geçmeden alın diyesim var🤣

Fey teşekkür ederim mutlaka yaptırıcam inş haber veririm size de Rabbim yardımcınız olsun inş geçer

• Fey bunu yanıtladı.
              • Fey bunu beğendi.

Gul234492 amin. Sağlıkla geçsin doğumunuz🥰