S_B6606 amin cnm çok sağol eczaneye gittim doktor yazmayınca vermedi yarın ilk işim acilden yazdırıcam bu
Kızın geleceği de yok hiç bi belirti yok ama ağrıyı hafifletmem lazım sıfır uykuyla doğuma gitmek istemiyorum
Ayak ağrısı yanması yaşayanlar
Gul234492 bacak dahil mi sadece ayakların mi ? Birde şişmi ödemin olabilir son aylarindasin ya artık ödem de agritiyo olabilir ayaklarını kalp hizasindan yukarı kaldır dinlendir yürüyüşünü aksatma ve bence iyi bir doktora göstermeyi ihmal etme :) benimde ilk gebeligimin son aylarında iki ayağım iki balon gibiydi
Doğuma yakın magnezyum kullanmaması önerilmez.
S_B6606 amin cnm inş
Bebegimsu350 hayır sadece ayak altı ağrıyo ve ateş gibi yanıyor öyle çok ödemin yok ama yinede son hafta olduğu için şişlikler hafif var dışarıdan biri ellerse bile sıcaklığını hissediyor bina önce doğsa artık
emelbulbul bunu az önce bi yerde de okudum cnm çok teşekkür ederim vaz geçtim artık kullanmıycam erken doğum olmaması için de kullanılıyormuş heralde
Gul234492 ah şu an uyuyamamın sebebi ayak yanması😫 b12 ne baktırdın mı benim hep düşük ona yoruyorum ama öldürüyor beni uyutmuyor lanet🥺 29. Haftamdayım. Doğsa da kurtulsam 3. Bebek bu uyuyamıyorum 4 yaşında oğlum var o da sabah 6 da dikiliyor tepeme😫 huzursuz ayak sendromu değil bu kesinlikle başka bir şey.
Fey kesinlikle katılıyorum
Gul234492 kasılmaları önler die biliyorum. 32 den sonra önerilmez
Ben 26.haftadayım ben de bile oluyoo
Fey benim de 3. Bebek ilk defa bu hamileliğimde başıma geldi geçer diye düşündüm tahlil yapmadım ama git gide artarak devam etti şu son 3 gündür dayanamıyorum çoğaldı iyice Allah yardımcınız olsun sizin doğuma daha varmış benim sayılı günlerim kaldı inş inan önce iyileşir sizinki
emelbulbul aynen bende okudum o yüzden vazgeçtim cnm çok sağol
tambirleydi Allah yardımcınız olsun çok zor inş geçer
Gul234492 Ocean ExtraMag magnezyum üçlü kombinasyon var içimde magnezyumun en faydalı formları. Diğer magnezyumlar tırt çünkü. Bundan günde 3 tane içebilirsin baktın 2 3 gün geçmiyor 4e çıkarabilirsin ben günde 4 içiyorum. Magnezyum dozunu düşük alırken ayak yanması falan hepsini yaşıyordum şimdi yok çok şükür huzursuz bacak sendromum da geçti. Ama maalesef ayağa kalktığım zaman topuk ağrım falan var o da ağırlaştık artık mecbur
Fey keşke daha önce bilseydim hemen baktırırdım doktorlarda sorunca hamilelikten diyip geçiştirdi hep pazartesi günümüz doluyo artık çok şükür doğmazsa hemen baktıracak inş teşekkür ederim
filialunae teşekkür ederim doğumuma bikaç gün ksldığı için magnezyum kullanmam doğru olmaz mış bende yeni öğrendim keşke bu kadar acıyı çekmeden önce haberim olsaydı 🙁
Gul234492 aa onu bilmiyordum keşke 😕