• Gebelik
  • Ayak ağrısı yanması yaşayanlar

Bebegimsu350 hayır sadece ayak altı ağrıyo ve ateş gibi yanıyor öyle çok ödemin yok ama yinede son hafta olduğu için şişlikler hafif var dışarıdan biri ellerse bile sıcaklığını hissediyor bina önce doğsa artık

• Fey bunu yanıtladı.
  • Fey bunu beğendi.

emelbulbul bunu az önce bi yerde de okudum cnm çok teşekkür ederim vaz geçtim artık kullanmıycam erken doğum olmaması için de kullanılıyormuş heralde

Gul234492 ah şu an uyuyamamın sebebi ayak yanması😫 b12 ne baktırdın mı benim hep düşük ona yoruyorum ama öldürüyor beni uyutmuyor lanet🥺 29. Haftamdayım. Doğsa da kurtulsam 3. Bebek bu uyuyamıyorum 4 yaşında oğlum var o da sabah 6 da dikiliyor tepeme😫 huzursuz ayak sendromu değil bu kesinlikle başka bir şey.

Fey benim de 3. Bebek ilk defa bu hamileliğimde başıma geldi geçer diye düşündüm tahlil yapmadım ama git gide artarak devam etti şu son 3 gündür dayanamıyorum çoğaldı iyice Allah yardımcınız olsun sizin doğuma daha varmış benim sayılı günlerim kaldı inş inan önce iyileşir sizinki

• Fey bunu yanıtladı.
        • Fey bunu beğendi.

Gul234492 kan değerlerinize ve b12 ye baktırın benimki düşük ama daha randevu zamanım gelmedi valla eziyet çok zor uykuya dalana kadar canım çıkıyor 🥺

Gul234492 Ocean ExtraMag magnezyum üçlü kombinasyon var içimde magnezyumun en faydalı formları. Diğer magnezyumlar tırt çünkü. Bundan günde 3 tane içebilirsin baktın 2 3 gün geçmiyor 4e çıkarabilirsin ben günde 4 içiyorum. Magnezyum dozunu düşük alırken ayak yanması falan hepsini yaşıyordum şimdi yok çok şükür huzursuz bacak sendromum da geçti. Ama maalesef ayağa kalktığım zaman topuk ağrım falan var o da ağırlaştık artık mecbur

Fey keşke daha önce bilseydim hemen baktırırdım doktorlarda sorunca hamilelikten diyip geçiştirdi hep pazartesi günümüz doluyo artık çok şükür doğmazsa hemen baktıracak inş teşekkür ederim

• Fey bunu yanıtladı.

filialunae teşekkür ederim doğumuma bikaç gün ksldığı için magnezyum kullanmam doğru olmaz mış bende yeni öğrendim keşke bu kadar acıyı çekmeden önce haberim olsaydı 🙁

Gul234492 doğumdan sonra mutlaka yaptırın ama. Bir de bakalım Doğumla mı alakalı? Geçerse mutlaka yazın olur mu? Bir ümit🤭 benimde 1.5 ay kaldı işte sezeryan olacak zaten kasımda çok geçmeden alın diyesim var🤣

Fey teşekkür ederim mutlaka yaptırıcam inş haber veririm size de Rabbim yardımcınız olsun inş geçer

• Fey bunu yanıtladı.
                    • Fey bunu beğendi.

Gul234492 amin. Sağlıkla geçsin doğumunuz🥰