• Gebelik
  • Ayak ağrısı yanması yaşayanlar

Gul234492 Ocean ExtraMag magnezyum üçlü kombinasyon var içimde magnezyumun en faydalı formları. Diğer magnezyumlar tırt çünkü. Bundan günde 3 tane içebilirsin baktın 2 3 gün geçmiyor 4e çıkarabilirsin ben günde 4 içiyorum. Magnezyum dozunu düşük alırken ayak yanması falan hepsini yaşıyordum şimdi yok çok şükür huzursuz bacak sendromum da geçti. Ama maalesef ayağa kalktığım zaman topuk ağrım falan var o da ağırlaştık artık mecbur

Fey keşke daha önce bilseydim hemen baktırırdım doktorlarda sorunca hamilelikten diyip geçiştirdi hep pazartesi günümüz doluyo artık çok şükür doğmazsa hemen baktıracak inş teşekkür ederim

• Fey bunu yanıtladı.

filialunae teşekkür ederim doğumuma bikaç gün ksldığı için magnezyum kullanmam doğru olmaz mış bende yeni öğrendim keşke bu kadar acıyı çekmeden önce haberim olsaydı 🙁

Gul234492 doğumdan sonra mutlaka yaptırın ama. Bir de bakalım Doğumla mı alakalı? Geçerse mutlaka yazın olur mu? Bir ümit🤭 benimde 1.5 ay kaldı işte sezeryan olacak zaten kasımda çok geçmeden alın diyesim var🤣

Fey teşekkür ederim mutlaka yaptırıcam inş haber veririm size de Rabbim yardımcınız olsun inş geçer

• Fey bunu yanıtladı.
          • Fey bunu beğendi.

Gul234492 amin. Sağlıkla geçsin doğumunuz🥰