• Doğum
  • Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?

Benimde son 5 gün 🙈 bekledikçe zaman hiç geçmiyorm

İlk doğumum da mecburi sezeryan olmuştu 41. Haftadaydık artık gelmeyince sezeryana alındım

nefessmommm bu ishal olayını çok merak ediyorum 35+1 im 3 cm açıklığım var ve 3 gündür habire büyük tuvaletim geliyor gaz sancısıyla birlikte doğum sancısıyla karıştırıyorum anlayamıyorum 🤷‍♀️

nefessmommm benimde bazen kasıklarımda hareket hissediyorum bazen aşağıda yine hareket ediyor ama benim doktor aşağıda veya yukarda demedi kaç haftadır öyle bende aşağıda olsa da doğum yakındır belkide ztn benim bı ayım kaldı belki bı ayids bulmaz belli olmzda hayırlısı bebek ne zaman gelmek isterse

nefessmommm bekliyo tetikte şükür 2 gün daha atlattık yatıyorum işte kalkınca kasılma başlıyor🤣

nefessmommm Son 19 ama sezaryen olacak yani daha az kasıkta belde ağrı var nide bir buçuk iki saat arayla sancı ve kasılmalar geliyo bu gün kontrolümüz vardı tarih alacaktık doktorumuz yokmuş pazartesi hideceğiz inşallah

nefessmommm ishali bi kaç kişi de oncekı postlarda yazmıştı dogum yaklaşınc ayaşıyan cok kısı varmış ama tabi sızın durumunuzu bılmıyorum. 😅 bızımde 34+5 , bebegım baş gelişti gecen hafta 3 dakıkalık bı sancı cekmıştım doktor o ara dönmüş olabılır dedi. Şuan ters , bakalım 2 hafta sonra eger hala donmemısse sezaryen gunu verıcek yuksek ıhtımal

Yanıtları okudumda sancı dedıgınız nasıl oluyor anlamıyorum sık sık hıssettıgınız rahatsız edıcı sancılarmı yoksa adet sancısı gibi mi 32+5 bende arada belime cok cok ufak adet sızıları giriyor cok az akıntı gelıyor rahatlıyorum 😂 sonrasında aynı rutin hayata devam

nefessmommm 36+6yiz regl sancısı karın ağrısı ve belimde ağrı oluyor arada acikligim yok ama hiç rahat değilim doğsun istiyorum artik

sbel_kurt ben de 36+5 im bugun.Acaba ne zaman gelir bebishler🌞 doktor hangi tarih soyledi?