nefessmommm selam kuzum benim son 3 gün pazartesi sezeryan olucam 37+4 olduk arada kadigima bıçak gibi ağrı saplaniyo bacağım nasıl agiriyor tarif edemem bile finale yaklasdik çok şükür
Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?
41 kere maşallahtayız😂 henüz bir belirtim yok🥀
nefessmommm uygulama ya göre son23 ama bebeğim yaklaşık 3 hafta büyük Muş erken de gelebilir diyorlar bekler de 4 kilo ve üzeri olursa sezaryen de olabilir diyolar bakalım nasıl gelmek isteyecek bazen kasılmalar falan oluyor genital bölgede ağrı oluyor ve belim çok ağrıyor bu arada 36+5 olduk bu gün 🥰
Burcinalgz bende 35 haftalığım normalde özel takipliydim doktorum tatile gittiği için iki gün önce devlet hastanesine gittim normalde biliyodm bir hafta gerilik olduğunu ona göre besleniyodum ama devlette bana 3 hafta gerilik olduğunu ve bebeğimin başka sorunları olacağını söyledi ben yatış vermesini ilaç takviyesi falan yapmasını beklerken sıkı takip yazdm haftaya gel olmazsa doğurturuz dedi korku içinde özelde başka bi doktora gittim kesinlikle olmaz bebeğini doğurtmalarına izin verme çok büyük bi gerilik yok en fazla bi hafta aksatma ama haftaya gel kesinlikle dedi ama ben düşünmeden edemiyorum şu an gerçekten gözümü aşırı korkuttu doktor
Burcinalgz bu arada Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gamze4127 o risk durumuna çocuğun kilo durumuna falan bağlıdır canım herşey normalse anne karnında gelişmesi elbette önemli. Devlet bekletiyor ama özeller pek bekletmiyor sanırım yani normal doğum için bekliyorlar ama sezaryenin pek beklediğini duymadım
gulbenyuce 38 haftam dan sonra
- Düzenlendi
Dicle_00 teşekkür ederim canım💞.
Sümüksü nişan geldiğinde çok belli oluyor çok fazla oluyor yapışkan oluyor yani akıntı değil nişan olduğunu ben anladım siz de anlarsınız ama herkesin aynı olmuyor bazılarının pembemsi oluyor kanla karışık ne bileyim öyle diyorlar benim sümüksü olarak geldi
cagla9094 38 de alınıyor mu bekletmek istiyor mu acaba
nefessmommm teşekkür ederim 🌸
cagla9094 bende 34+3 deyim ilk doğumda sezeryan olunca bekletiyorlar diye duymuştum. Bu sıralar ağrılarım falan oluyor nasıl beklicem diye düşünüyorum
nefessmommm kesinlikle öyle 🌸 sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Canım dün senin belirtilerin aynısıyla muayeneye geldim yatışımı yaptılar .Nst de 2 yerde yüksek ağrı çıkmış iyiyim diyorum ama doktor erken doğum olmaması için serum iğne vs yaptırdı bu gece hastanede kalcam yarın yine nst
nefessmommm evet doğum yaptım. Şu an 27 günlük
gneak sağlıkla büyütün