Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?
cagla9094 bende 34+3 deyim ilk doğumda sezeryan olunca bekletiyorlar diye duymuştum. Bu sıralar ağrılarım falan oluyor nasıl beklicem diye düşünüyorum
nefessmommm kesinlikle öyle 🌸 sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Canım dün senin belirtilerin aynısıyla muayeneye geldim yatışımı yaptılar .Nst de 2 yerde yüksek ağrı çıkmış iyiyim diyorum ama doktor erken doğum olmaması için serum iğne vs yaptırdı bu gece hastanede kalcam yarın yine nst
nefessmommm evet doğum yaptım. Şu an 27 günlük
gneak sağlıkla büyütün
Teachermamiyy yok öyle değil bende ama bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah miniklerimiz
Merhaba ben 40 hafta oldum bugün biraz önce nişan geldi az bişey çok bişey kasıklarımda ağrı var birazda belimde ama psikolojik de olabilir emin değilim sancı sıklaşınca mi gideyim sizce doktora bu nişan olayı tehlikeli bişey mi acaba
Brnbsr Çok ciddi bir boyuta varmamışsa 37 bekliyorlar hemen kan akışımı fallan nasıl benim bebeğimin kan akışı fallan çok yavaş bana direk yatış verdiler 33 hafta da 34 haftalıkken taburcu ettiler randevu yazdı doktorum 35 de kontrole geldim sonra tekrar randevu yazdı 36 da kontrolümde kan akışının yavaşladığını söyledi ve yatış verdi tekrar salı 12 Eylüle gün verdi sezeryan direk ben özele gidiyordum ve hiç memnun değildim doğru düzgün takip etmiyordu doktorum devlete gittim orda doktorum farketti ve direk riskli gebelik bölümüne sevk etti başka hastaneye 2 hastane ttarafından da gözetim altındayım doktor seçimi gerçekten çok önemli
Asl-stc
Dakikalık acı oluyo korkma ama sadece kendini kasma veya geri cekme
Hiramninal off nasıl yapacağım çok geriliyorum
Burcinalgz bende normalde özel takipliyim ilk gebeliğimdede aynı doktora gidiyodm ama ara sıra gözden kaçan bişey olur diye devletede gidiyodum, bu sefer gittiğimde bana demediklerini bırakmadılar gelişim geriliği var diye ve asla ilgilenmedilerde bende tekrar özele gittim bahsettikleri kadar büyük sorunlar var mı diye ama özel tam tersine iyi olduğunu söyledi
Brnbsr Ben şu an fakülte deyim ve gayet iyi ilgileniyorlar hastane ve dediğim gibi doktor seçimi çok önemli ben özelin hiç bir yararını göremedim
Burcinalgz fakülteler şehir hastanelerinden daha iyiler ama tabi hepsi hikaye gerçekten en önemlisi doktor
Seyda3548 doktora neden gitmiyorsun