Selam kızlar 🌼
Adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Yalancı sancılarım da var kasık ağrısı ve arada bel ağrısı.. 1 cm açıklığım vardı. Bugün 35+4 olduk. Evet biraz erken ama kızım beklemek istemiyor. Üç gündür ishalim. İshal doğum belirtisi midir? Sizler ne durumdasınız 💐
Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?
nefessmommm bilmiyorum ama üstte kalsın canım sağlıkla gelir inşallah ben daha 29 haftalığım
36+5im sezaryen için gün aldık son 17 günümüz kaldı bir kaç gündür yalancı sancılarım oluyor ama geçiyor çok şükür
nefessmommm bizimde son 10 gün 38+4teyiz tabi 41 haftayi doldurursa süre uzuyor
nefessmommm son 7 nasipse planlı sezeryan ❤️
36+5 olduk ara ara sancılar giriyor ama düzenli sancı değil normal doğum istiyorum beklemedeyiz ne zaman belirtiler artıcak acaba 😕
Nur-0101 sağlıkla gelsin bebişin 💗
nefessmommm 24eylule sezaryan günümü verildi kizim makat gelişli ama agrilarim var gecen hafta nst de sanci cikti bugunde cagirdilar gidicem ama agrilarim oluyor makat ağrılarım bel ağrım bas agrim hafif mide bulantim var bakalim ne olcak
cagla9094 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌹 sezeryan olmanızda bir sebep var mıdır kendi tercihiniz mi
nefessmommm 32+5 doğuma son 51 gün hiç kasılmam yok. Bel ve sağ kalçada ağrım var. Ayy çok heyecanlı ama sanırım benim kızın hiç acelesi yok 😅
34+4 haftalığım yalancı sancılar başladı. Ve inanılmaz nefes darlığı çekiyorum kalbim sıkışıyor sanki. Normal istiyorum ama bian önce gelsin diye bakıyorum valla
kadertugrul7 sağlıkla gelsin normal doğum bekliyorsunuz sanırım 💐
Hicranbeyazkan sağlıkla gelsin 🙏
sbel_kurt belirtilerin çok erken gelmesi de iyi değil sonra hastanelerde geçiyor zaman. Benim 31+5 de başladı bir aydır doktor kalkmadan yat diyor ağrı sancı boğuşuyoruz
nefessmommm benim belirtilerim 38′den sonra başladı akıntım çoğalmıştı 39′unda doğum yaptım
Dilek060 kaç haftalıksınız sağlıkla gelsin bebiş 🌼
AsyaCngz55 ay ne güzel ne yürüyüş yapabiliyorum ne temizlik ne gezebiliyorum. Ağrı ve sancılarım çok erken başladı bir ay olcak nerdeyse doktorum tuvalet harici kalkma dedi.
Z_e_y_a_gul afedersiniz ama akıntınız ne şekildeydi sümüksü mü yoksa normal akıntı mı? Doktorum son aylarda sümüksü akıntı olur dedi. Benim de akıntım fazla ama sümüksü değil normal akıntı biraz enfeksiyonum vardı zaten