• Doğum
  • Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?

Selam kızlar 🌼
Adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Yalancı sancılarım da var kasık ağrısı ve arada bel ağrısı.. 1 cm açıklığım vardı. Bugün 35+4 olduk. Evet biraz erken ama kızım beklemek istemiyor. Üç gündür ishalim. İshal doğum belirtisi midir? Sizler ne durumdasınız 💐

NaimeYilmaz, başlığı Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler? olarak değiştirdi.

nefessmommm 24eylule sezaryan günümü verildi kizim makat gelişli ama agrilarim var gecen hafta nst de sanci cikti bugunde cagirdilar gidicem ama agrilarim oluyor makat ağrılarım bel ağrım bas agrim hafif mide bulantim var bakalim ne olcak

cagla9094 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌹 sezeryan olmanızda bir sebep var mıdır kendi tercihiniz mi

34+4 haftalığım yalancı sancılar başladı. Ve inanılmaz nefes darlığı çekiyorum kalbim sıkışıyor sanki. Normal istiyorum ama bian önce gelsin diye bakıyorum valla

sbel_kurt belirtilerin çok erken gelmesi de iyi değil sonra hastanelerde geçiyor zaman. Benim 31+5 de başladı bir aydır doktor kalkmadan yat diyor ağrı sancı boğuşuyoruz

Z_e_y_a_gul afedersiniz ama akıntınız ne şekildeydi sümüksü mü yoksa normal akıntı mı? Doktorum son aylarda sümüksü akıntı olur dedi. Benim de akıntım fazla ama sümüksü değil normal akıntı biraz enfeksiyonum vardı zaten