• Doğum
  • Doğuma Son Kaç? Belirtiler Neler?

nefessmommm sordum canım olabilir dedi benim bebiş zaten baş aşağı uzun zamandır daha da aşağıya inmiş doktor erken gelebilir dedi 21 ine yazdı şuan sezeryani sancıma baktı sancim çıkmadı suanlik 21 dedi ama erken gelcek olursa planlicaz hemen dedi bebek aşağıya indiği için baskı oluyor o yüzden de sık idrara çıkma ishal tarzı hatta idrar kaçırma bile olabilir dedi dpgum sancısı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi acil dpgum için birde şu ve nişan gelmesi diisnda işte

Nbeyaz yaaa hadi inşallah o günleri görelim nasıl gidiyor süreç? Hazırlıklar tamam mı?

nefessmommm Son 11 gün uygulamaya göre ama erkende gelebilir tabi bilmiyorum normal doğum istiyorum benimde 1cm açıklığım var 38+3 haftalığız kızımla ama sanki gelmeye niyeti yok gibi içerde rahatı iyi 😂 şimdilik çok ağrım sancım yok ara ara yalancı sancım oluyo onun dışında bişey yok yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek ☺️ miniklerimiz sağlıkla gelsinler 🤲

Bugün 35+4 üz. 32. Haftanın sonundan beri yürüyüş dahi yasaktı bebek doğum kanalına inmesin diye. En başından beri doğum pozisyonunda olan oğlum ptesi kontrolde makat gelişe döndü. Kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım sezeryandan korkuyorum ☹️ umarım oğlum sağlıkla döner ve zamanında doğar. 32. Hafta doğum iznine ayrıldığımdan beri adet sancısı gibi ağrılarım ara ara, karın sertleşmelerim özellikle geceleri oluyordu. Birkaç gündür de akıntım arttı. Bebek dönmezse 2-3 hafta içinde ameliyat günü belirleriz sanırım 🤷‍♀️

nefessmommm aynı belirtiler be de de var canım 33 haftaligiz bizse şafak 54 benimde kızım olacak hayırlısıyla, ishal bende de oluyo4 ama o vitaminlerden dolayı yapiyor tabi yinede doktoruna iletişime gecmende fayda var 🫠 sağlıcakla gelsin bebislerimiz

nefessmommm 38+4 erken dönemden beri hep sancılarım var ama açılma nişan yok… bugün kontrolden geldik.. düzenli sancı var ama açılma birşey yok
Aşırı bel ağrısı
Makatta basınç
Diken diken batıyor alt tarafım
Karnım çok aşırı düştü
Bilmiyorum ya iyi değilim gelsin artık 😞

nefessmommm
    Benmde 32+4 yalancı sancılarım oluyor adet ağrısı gibi vuruyor kafası aşağıda çok baskı yapıyor özellikle yürüyünce

Nur-0101 Bu forma yazın bütün anneler sağlıkla sıhhatle çocuklarını kucağına alsın inşallah 29+1 bizde sabah kalktığımda tek taraflı sırt ağrılarım dışında mide yanması ve bulantılarım oluyor bazen onun dışında iyiyiz

chefmom
    Aynı durumlar içindeyiz canım haftamız da aynı ama gelen giden yok bu gidişle 40 haftayı doldurcaz herhalde 😭😭

nefessmommm benimde sancılarım erken başladı 31. Haftada kanamam oldu ondan erken çatı muayenesi yapıldı ama bi sorun olmadı o haftada