MorKelebek54 bizim işimize karismayi bıraktılar Allah’ın işine de karisiyolar tövbe haşa insanı günaha sokuyolar resmen benimki de kız delisi oğluma hamileyim her gittiğimde her aradığında bı kız muhabbetidir bitmiyo şimdi de daha bebeğim doğmadan insallah bı de kızınız olur demeye başladı hasta ruhlu insanlar ben normal görmüyorum artık hasta gözüyle bakıyorum böylelerine normal insan davranışları değil cunki bunlar dua ediyorum artık rabbim kaynanama da bı kız çocuk nasip etsin de benle uğraşmayı bıraksın diye 😄neymiş oğlunun evine gidilmiyomus da kıza istediği zaman gidermiş kız evlat yine bı gelir yardım edermiş vs vs ağzını tutmayı bilip iki güzel söz söyleseler sivri dillerini batirmasalar oğlunun evine de gidebilirler ama kafaları bunu almiyo bulantıdan çok kötüydüm ilk zamanlar beni görünce nolmus sana hortlak gibi olmuşsun dedi yetinemedi aradan zaman geçti sonra eşimi arayıp oğlum nolmus o öyle hortlak gibi olmuş dedi sanki hiç insan görmemiş gibi uzaylı varmış gibi karşısında ben de sinirlenip tepki verince herşeyi ters anliyosunuz ben öyle görünce üzüldüm canım sıkıldı ondan öyle dedim merak ettiğim için demeye başladı madem üzüldün öyle görünce insan gibi kızım yorgun soluk duruyosun böyle görünce üzüldüm yapmamı istediğin bsey var mı çok mu kötü geciyo vs diye düzgünce yaklaş üzülen insan hortlak gibi olmuş nolmus ona öyle demez kaynım koku hassasiyetim olduğu için sen de narkotik köpeği gibi geziyosun ortalıkta dedi yüzüme karşı ağızlarından çıkanı kulakları duymuyo tepki gösterince timsah gözyaşına oturuyolar başlıyorlar ağlamaya sizlanmaya herşeyi yanlış anliyonuz diye onlar doğru biz yanlış sanki ama hakkımı zerre kadar helal etmiyorum az aglatip uzmediler