Mavisim3457 ben de ailemden farklı şehirde yaşıyorum malesef, zor işimiz Allah yardımcımız olsun seni en iyi ben anlarım 🥲😔

Mavisim3457
Amin inşallah hepimizinkini sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin rabbim 🥰bende kasılma yok daha ama çok hareketli oğluşum🥰zamanında sağlıkla gelsinler

ozzlemk Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım 💐. Bitti şükür yavrucuklar yanıcığında olacak artık. 🥰 Hemde iki tane 🩷🩷🩷

Aayssee1323 Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. Nasılsın ağrın sızın var mı 🥰

Mavisim3457 ufak tefek eksikler var ama birçoğu tamam zaman geçmek bilmiyor gibi geliyor ama ilk öğrendiğim gün dün gibi sanki 🥹

ladyax Benim de dediğin gibi daha dün test yaptığım zaman gözümün önünde
      Benimde eksiklerim var Bi kaç birşey.
      Sen yatak aldın mı önerdiğin marka var mı bambo yada yataş öneriyorlar ama sen ne tercih ettin

Mavisim3457 ben açıkçası kıyafet ve kişisel eşyalar dışında hiçbir şey almadım kuzenim ve görümcem 1 sene önce doğurdular 2 beşik 2 bebek arabası ve daha nicesi hep onlardan geldi beşiklerin içinde ikisininde yatağı olduğu için almadım canım

8 gün sonra