Mavisim3457 Ceferovs07 Ana 2 hafta kalmış Ayyy Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım benim.
Mavisim3457 Hfmhumeyra Ayyy ne tatlı heyecanlar. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım benim. Nasılsın iyi misin ağrın var mı
Hfmhumeyra Mavisim3457 amiinn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 🥰 ağrım yok bazen hareketleri zorluyor ve nefes almak gittikçe zorlaşıyor 😅 sende durumlar nasıl 🤗
Ceferovs07 Mavisim3457 evet aşırı sabırsızlanıyorum artık her gün olsa da kavuşsak diyorum🥹 Hepimiz sağ-salim kavuşalım🤲🏻
Mavisim3457 Hfmhumeyra Amin inşallah canım benim. Bende de eklem ağrıları ayak ağrıları oluyor, sık tuvalete gitme herkeste vardır diye söylemiyorum 😜😜😜😜
Mavisim3457 Bebisannneessi Ana benim de 40 uygulamaya göre. Ama dr Ekim ortasında doğar dedi bilemiyorum 😜😜😜
Hfmhumeyra Mavisim3457 ben de öyleyiimm sürekli dolabını açıp kıyafetletine, ultrason fotoğraflatına falan bakıyorum 🥹
Ilosunuz1 Mavisim3457 minigimin erken doğum riski vardı teyzesi heran herşey olabilir erkende doğabilir 🥹❤️
Dzb Okullar açılmadan önce zaman geçmek bilmiyordu 😂artık koşturmaca başladı 2 tane okula giden bebe bitane 3 yaşında kızım, bu hafta hızlıca geçti gibi😊 son 75 🫶🏻
Mavisim3457 Dzb O halde bundan sonrasıda pıtır pıtır geçer bence. Çok çocuklu olunca daha başka oluyor desene 🥰🌸
Mavisim3457 Bebisannneessi Bana iri bebek olacak demişti. Ondan5mı bilmiyorum yada kilo ağırlık bebek boyutuna göre mi bende bilmiyorum
Mavisim3457 Hfmhumeyra Ahh ahh doğunca da aynı devam edecek bence. Bebeğimle tanışmak istiyorum Bi taraftan da karnımdaki kıpı kıpı hareketlerini özleyeceğim 🥴🥴🥴
MerveTeyze Mavisim3457 son 41 gün 10 gün önce erken düzenli sancılar başlayınca yatışa alındım eve çıkar çıkmaz hastane çantaları bebek yatağı yatak odası her şeyi hazırladım şimdi en az 3 hafta daha beklerse bebişim sağlıkla gelecek inşallah yumurta kapıya gelmeden kıyafetleri bir an önce yıkayın ütüleyin çantanızı hazırlayın odanızı düzenleyin bir şeyler hızlı gittiğinde çok geriliyor insan çünkü
Mavisim3457 MerveTeyze Çok çok haklısın. Bizim bebek odası 30 unda gelecek. Daha bebek arabası ve puset ne alacağız karar vermedik. Önümüzdeki hafta bende kıyafet yıkamak çanta hazırlığına ancak ggirişebilecem.
Mavisim3457 2424aa Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. Yine burdan birbirimizin güzel olumlu doğum hikayelerini de okumak nasip olsun inşallah canım 💐