Mavisim3457 çok şükür ya 🌸🥹
51 gün 🥴
Mavisim3457 son 44 🥲
Mavisim3457 59 gün☺️
ladyax Ne güzel yaklaşmış zaman. Hazırlıklar tamam mı 🩷
Aayssee1323 Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. Nasılsın ağrın sızın var mı 🥰
Mavisim3457 amin hepimize insallah 🙏🏻 çok şükür iyiyim ama hafif hafif var
Mavisim3457 ufak tefek eksikler var ama birçoğu tamam zaman geçmek bilmiyor gibi geliyor ama ilk öğrendiğim gün dün gibi sanki 🥹
ladyax Benim de dediğin gibi daha dün test yaptığım zaman gözümün önünde
Benimde eksiklerim var Bi kaç birşey.
Sen yatak aldın mı önerdiğin marka var mı bambo yada yataş öneriyorlar ama sen ne tercih ettin
Mavisim3457 ben açıkçası kıyafet ve kişisel eşyalar dışında hiçbir şey almadım kuzenim ve görümcem 1 sene önce doğurdular 2 beşik 2 bebek arabası ve daha nicesi hep onlardan geldi beşiklerin içinde ikisininde yatağı olduğu için almadım canım
ladyax Anladım canım teşekkür ediyorum 🥰
Mavisim3457 amin inşallah. İyi gidiyor
Yagmurun_annesi46 çok şükür
Mavisim3457 son 80 gün valla akıp geçsin artık sabrım gelmiyor😂🤲
Prens_prenses777 Geçiyor ama gel yaşayana sor evet haklısın canım 😜😜😜
Günü az olan anneler nasıllar, doğum yaptılar mı acaba
Mavisim3457 son 50 🥹 çook heyecanlıyıım 🥰
Uygulamaya göre son 19, bebeğin gelişime göre koyulan tarihe göre son 14😁
Hfmhumeyra Ayyy ne tatlı heyecanlar. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım benim. Nasılsın iyi misin ağrın var mı
Ceferovs07 Ana 2 hafta kalmış Ayyy Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım benim.
Mavisim3457 amiinn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 🥰 ağrım yok bazen hareketleri zorluyor ve nefes almak gittikçe zorlaşıyor 😅 sende durumlar nasıl 🤗