• Öneri
  • Bebek kiyafeti etiket sokme

Çoğu etiketler dışında kenarda oluyor zaten iç kısmında pek yok yada benimkilerin oyle
    Amargi_nes bazilari oyle ama bazilarida cok sert belli naylon oldugu hani plastik o yuzden hepsini temizlemek istiyorum teşekkür ederim
    Ruzgarr kesinlikle katiliyorum bazilarinda ne etiket var ne baski nasil almisim diye dusunuyorum
    LaLuna ben etiketlerine bakarak yikadim ve ah renk ayiklamakda bir dert rengini birakir mi derdine dustum resmen ama cok sukur oyle bisey olmadi
    @AygyulSina aynen renkler ayrı bir sorun pembe bile olsa bir sürü tonu var kimisi rengarenk mecburan 4 parçaya ayırdım belki daha da ayırırım
      LaLuna 4te ayirdim ben. Bataniye nevresim gibi seyleri ise ayri yikicam az daha yuksek derecede
      Bskrt benimkilerin bazilari cok sert o yuzden onlari temizlemem lazim malesef 😔😔
      AygyulSina
      İlik açıcı(iplik sökücü) diye küçük bir alet var bende var çok rahat sökebilirsin etiketleri makasla başka bir şeyle uğraşmana gerek yok
        AygyulSina Oğlum 36 günlük hemen anlatayım.
        Şimdi en içlerine giydikleri zıbın var ya, mümkün olduğunca alırken bakın içine. Bazılarında etiket olmuyor veya öyle dikili olmuyor. Mesela ben e bebekte o şekilde bulmuştum, hemen direk aynısından seri aldım 0-3 ay içe giydirmelik.
        Hadi diyelim kesilcek, ameliyat gibi çalıştım. En dipten kaş makasıyla kestim. Sonra ana dikişin arasında kalan etiket artığını da, iplerin arasından o kalan etiket artığına çentikler attım. Cımbızla çekince parça parça geldi. Dikişler de zarar görmedi.
        Bu arada 50cm doğan oğlum 15 günlükken 56cm oldu, 30 günlükken 60cm oldu.Benle doğumu olan gördüğüm her bebek böyle.
        Ciddi çabuk büyüyorlar ona göre alışveriş yapın hanımlar 🤗
          CansuDemir teşekkür ederim bilgilendirme icin. Bazilarin evet yok hatta hic bisey yazmiyor kac aylik ne falan diye alirken hangi kafayla almissam. Senin verdigin fikir cok iyimis. Uygulicam tekrar teşekkür ederim
            AygyulSina Valla bu etiket sökme olayi inanin hic aklima gelmemisti valla sağolun bana da fikir oldu 28+6 olduk daha alacaklarimiz var ama bunu hic düşünmemiştim.
            En azindan bundan sonra alacaklarimizda dikkat ederim etiket olayina.