AygyulSina ben kendimde etiketli giyemem hiçbirşeyi bebeğiminde herşeyini jiletle kumaşa ve dikiş yerine zarar vermeden ince ince kökten söktüm makasla kesince daha beter keskin keskin kalıyor bazı gerizekalı bebek kıyafeti üreticileride resmen etiketi iki kumaş arasına dikmiş ne olacaksa... sökerken iplikler attı orası açıldı ama umurumda değil o etiketi söküp tekrar diktim açılan kısmı...
Bebek kiyafeti etiket sokme
deletedmom734 iki kumas arasinda hic yok ama ana dikise diktikleri icin yine zarar gelicek gibi geliyor bana
AygyulSina Sökmek mi gerekiyor kü etiketleri 🙄
@AygyulSina biraz önce dünya kadar çamaşırın fiyat etiketini söktüm🤦🏼♀️Ya bende içteki etiketleri keseyim dedim ama orada kaç aylık falan olduğu yazıyor nasıl tutucam aklımda diye kesemedim biz kıyafet işini biraz abartmışızda 18 aya kadar var
TugceArslan evet cunku bebekleri asiri derecede rahatsiz ediyormus bi videoda ebe bahsediyorum
LaLuna ben ilm 0-3 olanlari sokucem sadece. Sonra bebek buyumeye baslayimca digerlerinide sokucem boyle mantikli geldi bana cunku seninde dedigim gibi mumkunati yok insan aklinda tutsun. Ic etiketlerde temizlenmeli cunku bebegi rahatsiz ediyormus cok bi videoda ebe anlatiyodu
AygyulSina makasla tek tek en dipten kestim ve hiç etiket kalmadı yavas yavas keserseniz hiç kalmıyor benım 2-3saatimi almıştı
AygyulSina makasla kestim ben. Kontrol ettim oyle rahatsız edecek gibi gorunmuyor. Yikadiktan snrada yumusuyor kiyaftler. Bazi etiketlerjn coguda kuş tuyu gibi yumusacikti. Yinede kestim tabi😀
AygyulSina bebek kiyafetlerine etiket nedir ya.baskı yapsalar yada yapıstirma etiket bizde zorlanmasak
@AygyulSina bende öyle yapayım en mantıklısı çünkü bazılarında sırf kıyafet kadar etiket var eldivene bile yıkama talimatı koymuşlar😅
Çoğu etiketler dışında kenarda oluyor zaten iç kısmında pek yok yada benimkilerin oyle
SevdenurTirasci oy oy desene butun gun etiketle ugrasicam teşekkür ederim
Amargi_nes bazilari oyle ama bazilarida cok sert belli naylon oldugu hani plastik o yuzden hepsini temizlemek istiyorum teşekkür ederim
Ruzgarr kesinlikle katiliyorum bazilarinda ne etiket var ne baski nasil almisim diye dusunuyorum
LaLuna ben etiketlerine bakarak yikadim ve ah renk ayiklamakda bir dert rengini birakir mi derdine dustum resmen ama cok sukur oyle bisey olmadi
Rabisaliiii benimkilerin cogu icinde ve sert bazilari hani rahatsiz edicek cinsten
@AygyulSina aynen renkler ayrı bir sorun pembe bile olsa bir sürü tonu var kimisi rengarenk mecburan 4 parçaya ayırdım belki daha da ayırırım
LaLuna 4te ayirdim ben. Bataniye nevresim gibi seyleri ise ayri yikicam az daha yuksek derecede
AygyulSina bebek kıyafetlernn etiketi yumşak oluyor zaten, ben hepsini dibinden kestim
Bskrt benimkilerin bazilari cok sert o yuzden onlari temizlemem lazim malesef 😔😔