AygyulSina hepsini dibinden kestim yıkamadan önce
Bebek kiyafeti etiket sokme
CansuDemir teşekkür ederim bilgilendirme icin. Bazilarin evet yok hatta hic bisey yazmiyor kac aylik ne falan diye alirken hangi kafayla almissam. Senin verdigin fikir cok iyimis. Uygulicam tekrar teşekkür ederim
Hafizeipek bazi sert olduğu icin malesef kesmek is bitirmiyor
@CansuDemir sen ciddimisin🤦🏼♀️ 15 gün çook az ya
AygyulSina Valla bu etiket sökme olayi inanin hic aklima gelmemisti valla sağolun bana da fikir oldu 28+6 olduk daha alacaklarimiz var ama bunu hic düşünmemiştim.
En azindan bundan sonra alacaklarimizda dikkat ederim etiket olayina.
En azindan bundan sonra alacaklarimizda dikkat ederim etiket olayina.
AysegulAloluAcikgoz insanlik hali aklina gelmeye biliyor insanin. Fikir olmasina cok sevimdim 🤗🤗
AygyulSina Aynen onu dusunmeye firsat olmadi demekki🤔😀
Bebek arabasiydi kiyafet dolabiydi derken onlari hallettik şükür onlarla kafa yogundu canta hazirlamam lazim diye dusunuyorum besik var daha kiyafet etiketi aklima hic gelmedi valla. 😊
Bebek arabasiydi kiyafet dolabiydi derken onlari hallettik şükür onlarla kafa yogundu canta hazirlamam lazim diye dusunuyorum besik var daha kiyafet etiketi aklima hic gelmedi valla. 😊
AysegulAloluAcikgoz canta icin erkensin daha cok dusunme onu ben 34 haftadayim hazirlamadim daha. Ama buyuk derdi bitirmissiniz
- Düzenlendi
AygyulSina Cok kasık ağrilarim oluyor korkuyorum valla erken dogurcam diye stres yaptim idrar yolu enfeksiyonum var ondan oluyor herhalde kasık agrilari cevredede erken dogurursun sen diyen moral veren insanlar cok bilirsin insani iyice evhamlandiranlardan :)
Canta derdine düştüm bende hazirliyim diye nasipse persembe gunu doktora gidecegim erken doğum riskim olsa söyler zaten simdiye kadar hic oyle birsey demedi de simdiden sonra durumum nedir bilemiycem hayirlisi bakalim
Hepimiz icin 😊
Canta derdine düştüm bende hazirliyim diye nasipse persembe gunu doktora gidecegim erken doğum riskim olsa söyler zaten simdiye kadar hic oyle birsey demedi de simdiden sonra durumum nedir bilemiycem hayirlisi bakalim
Hepimiz icin 😊
AysegulAloluAcikgoz sorarsin gibince bir riskin varsa hazirlar koseye koyarsin nolucak
AygyulSina çekince cikiyo hepsi ama hatta 2 tanesi keserken delindi diktim onları
AygyulSina tuhafiyelerde sökücüler var onlardan temin ederek etiketin üstündeki o dikişten sökebilirsin. O sökücülerin ucu çok inçe iğnemi ama kuvvetli ☺️ Ben kendi etiketlerimi falanda onunla söküyorum https://www.igneiplikburada.com/ilik-acici-ip-sokucu-kucuk bundan ☺️
En güzeli chakra’nın bebek kıyafetleri. Kumaşı muhteşem ötesi ve hiç etiket yok. Ama malesef orda da çeşit yok fiyatlar da yüksek
Hafizeipek delinurse sokulurse mecnur bende dikicem
kocisininprensesi var cnm bende ondan ama ana dikise dikmisler normal dikme degil ki oyle olsa coktan keserdim
glam o markayi bilmiyorum ben yur disinda yasadigim icin
AygyulSina Kaç aylıkdı oydu buydu çok düşünme. 1 haftadan sonra bebeğini giydirirken eline gelen badiyi altı filan anlıyorsun hangisi 50cm yeni doğan hangisi 3 aylık filan 😃 Ben artık boya ona buna bakmadan giydiriyorum.Zaten 5li 10lu takımlar iptal.
LaLuna
Bebekler ilk 3 aylık süreçte, 3 kat hızla büyürler. Dolayısıyla ebebekte 3ay 62cm yazan kıyafetleri ben şimdi giydiriyorum.
Alt katımda ve karşı dairemde kız bebeği olan komşularım var.Onlarda aynı şeyi söylemişti.
Ben zaten iç çamaşırı çocuk giyim çeyiz mağazasında çalışmıştım bi dönem, hiç 3 yaşında olup 3 yaş giyen veya 12 aylık olup ayıns göre eşya alınan çocuk bebek görmedim.
LaLuna
Bebekler ilk 3 aylık süreçte, 3 kat hızla büyürler. Dolayısıyla ebebekte 3ay 62cm yazan kıyafetleri ben şimdi giydiriyorum.
Alt katımda ve karşı dairemde kız bebeği olan komşularım var.Onlarda aynı şeyi söylemişti.
Ben zaten iç çamaşırı çocuk giyim çeyiz mağazasında çalışmıştım bi dönem, hiç 3 yaşında olup 3 yaş giyen veya 12 aylık olup ayıns göre eşya alınan çocuk bebek görmedim.
AygyulSina ben elimle söküverdim makineye atarken yirtilan kisim olursada ufaktan dikerim
CansuDemir allahtan hastane cikisi tek bitane aldim onu hemen dogumdan sonra giydiricem ki kalmasin oyle diye. Digerleride artik 0-3 ay ama tabi yenidoganda almisim