Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Yenibirannee kesinlikle öyle, sağlık oyuna gelmez titiz olmak gerek 🫶🏻
monarosamommy ay cok guzell.. bende gida muhendisi degilim ama cok guzel turşu yaparim 🥰🤩🤩
gzdehlal-36 bu sene girdiniz mi hocam sınava
Eşim askeriyede bordo bereli bende bayan kuaförüyüm 3 tane dükkanım var hamile olduğum için ara sıra gidiyorum elemanlar işletiyor.
Eşim mağaza müdürü bende farklı mağazada mağaza müdür yardımcısıyım :)
Yenibirannee eşimin tatlı dükkanı ve tekstil dükkanı var onları işletiyor ben ise boşanma icra avukatıyım Şuan 6 aylık hamile oldugum için istirahat ediyorum sık sık evdeyim🙂
Yenibirannee eşim askeri personel ben bilgisayar programcısıyım ama çalışmıyorum ev hanımıyım 😅
gzdehlal-36 hahaha kariyer ertelendi desenize. Olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤩
Yenibirannee teşekkür ederiz🥰🌼
Yenibirannee eşim de bende kamu personeliyiz Yalovada. 27. haftamdayım. Keşke anneler 20. haftadan ücretli izne ayırsalar bebiş 1 yaşına kadar. Hamileliği zor geçenler için çok sıkıntılı süreç.
Yenibirannee Eşim asker ben hemşire çalışmıyorum şuan
1cocuklumom hangi kadin esinin asistani olmak istemez ki hahaha cok iyii 🤩🤩🤩
Dileksaygiii vayy sizin iş büyümüş maşallah bol kazanclariniz olsun 🥰
birminikkizannesi yinede ayni meslek diyebilir miyiz 🥰 cok güzelmiş
babylook hahaha eşiniz sizinle konuşurken 3 kere düşünüyordur bence. Cok iyi ya 😆😆🤩🤩🤩
myangelson heh merak ettigim annemizden birisin 😆 sende hoşgeldin o zaman ev hanimligina ❤️🤩
SMD38 evet ya.. sağlıkla gelsin inşallah kolaylıklar diliyorum ❤️
Yenibirannee Eşim askeri personel ben Ziraat Mühendisiyim ama çalışmıyorum tabiki doğumuma çok az kaldı çünkü 😅
Yenibirannee eşim mühendis ama kendine ait bir lojistik şirketi var onunla ilgileniyor çok yogun..ben ise anaokulu öğretmenliği son sınıf okuyorum aynı zamanda danışmanlık şirketinde ilgiliyim..çoluk çocuk spor iş.guc 3. Bende yolda çok yogunuz ikimizde 😅😍💃🥰 hayatımız hep sosusturmaca