Dilek_Lina hahaha hem işte hem evde müdürlüğü kimseye kaptırmadiniz yani helal olsunn 🤣🤣🤣🤣
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Yenibirannee Ben Şehir Plancısıyım Kamuda Memurum Eşim Elektrik Mühendisi kendi iş yeri var
ug_fa-3diplomalianne nasil yani atom bombasi yapmiyor musunuz? 🤣🤣🤣 bende oyle zannediyorum da 🤩🤩🤩 gerçekten havali bir mesleginiz var
Happy_123 ay cok güzelmiş mesleğiniz. 🤩
Ben acil doktoruyum, eşim de kulak burun boğaz uzmanı
Rulina evet gerçekten öyle 🤩 hersey gönlünüzce olsun 🌸
minikoannesi123 maşallah 😊 kolaylıklar diliyorum şimdiden 🌸❤️
Bramasole bende 3 senem biticek evdeyim. Biraz zor oluyor ama alışıyor insan 😆😆😆
Eesmaaanur hahaha cok iyi. Hepiniz farkli branşta mısınız peki? 🥰
myangelson kullaniriz tabi hahaha gözümüz görürse artik o zamanlarda 🤣🤣🤣
Hizligonzales gerçekten bende öyle. Gerci cevremde hic çalışıp ev hanimligi ayni anda yapan yok 🤣
MerveTeyze şehir planciligi nasil bir meslek peki? Daha once duymuştum ama hic yapan yakinim yok 🥰
Eşim EGM ben bankacı 😊
Yenibirannee evet sadece abim eşiyle ayni branşta. Gerisi hep farklı. Ben tarih öğretmeniyim eşim beden eğitimi 🤩
Yenibirannee ben de bekarken bankacıydım daha sonra ihracat firmasında çalıştım evlendikten sonra evliliğe biraz alışayım sonra iş bakarım derken hamile olduğumu öğrendim şuan 8 aylık hamileyim ama bebeğim 1 yaşına gelsin çalışmayı düşünüyorum eşim de makine teknisyeni kendine ait küçük bir firması var 🌸
Eesmaaanur ya çok iyimiss 🥰
Yenibirannee kız bacım 50 sene sonra ben 78 yaşında olacagim bırak telefon kullanmayı g.tumde don durmaz 😂😂 kim bilir ne hallerde olurum 😂😂😂
Kubrademirli şimdiden kolaylık diliyorum hem ev hem iş yorucu olur gibi 😊🌸
myangelson hahahaha olsun ya bizde belki ajda pekkan gibi oluruz nerden biliyon 🤣🤣🤣 tas bebek gibi gezeriz 🥲
Yenibirannee ben havacıyım, hostesim. Eşim de müzisyen 🥰