• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Ben acil doktoruyum, eşim de kulak burun boğaz uzmanı

Hizligonzales gerçekten bende öyle. Gerci cevremde hic çalışıp ev hanimligi ayni anda yapan yok 🤣

Yenibirannee ben de bekarken bankacıydım daha sonra ihracat firmasında çalıştım evlendikten sonra evliliğe biraz alışayım sonra iş bakarım derken hamile olduğumu öğrendim şuan 8 aylık hamileyim ama bebeğim 1 yaşına gelsin çalışmayı düşünüyorum eşim de makine teknisyeni kendine ait küçük bir firması var 🌸

Yenibirannee kız bacım 50 sene sonra ben 78 yaşında olacagim bırak telefon kullanmayı g.tumde don durmaz 😂😂 kim bilir ne hallerde olurum 😂😂😂

myangelson hahahaha olsun ya bizde belki ajda pekkan gibi oluruz nerden biliyon 🤣🤣🤣 tas bebek gibi gezeriz 🥲

Eşim askeri personeldi nişanlılık dönemimizde hep suriyedeyi evleneceğimiz zaman da suriyeye süresiz göndereceklerdi istemedim istifa etti. Şimdi bir şirkette sevkiyat ve depo sorumlu şefi bende hemşireyim 6 yıl mesleğimi yaptım 1.5 yıldırda evliliğe yeni şehire adapte olmak için çalışmıyorum yakında tekrar başlıyorum mesleğime o kadar özledim ki çalışmayı hastalarımı ama bir yandan da tedirginim uzun süredir çalışmayıp çalışmak zor gelirse diye