myangelson maşallah 50. Seneninizi de birlikte burda kutlariz inşallah 😁😁😁
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Serendipity16 edebiyat diyince hep aklima şiir geliyor. Şiirlerle aranız nasıl? 🥰❤️
Zeyzey055 hahaha sende bendensin. Bizde önümüzde ay 3. Senemizi bitiriyoruz ve 2. Bebisimiz dogcak hayırlısıyla. En yorucu kariyeri biz yapiyoruz bence 😆😆😆
Elifftrkgl aaa evet nerdeyse ayni yollardan geçmişiz. Kolaylıklar diliyorum şimdiden 😁😁😁
-_Esra_- ooo komutanim hosgeldiniz 🥰 sizi geçen gün yine yargi dağıtırken happykidste gördüm 🥰 kolaylıklar diliyorum 🤩
Ozoooo 2 bebeyle hangi ıse alırlar ki bizi 😁😅😅🤩
Yenibirannee ben hemşireyim eşim de fizyoterapist sağlıkçı bir aileyiz 🤣 şu an doğum için izne ayrıldım ev işleri daha da zor ☺🤣
Yenibirannee
Eşim polis ben öğretmen ama Şuan çalışmıyorum
Yenibirannee ben öğretmenim eşim kaymakam🥰
Yenibirannee esim iç dış dekorasyoncu. Bende evlenmeden once ozel bi sirkette muhasebeciydim evlendikten sonra çalışmadım. Ev hanimligi gerçekten en zor meslek açıkçası cok zorda kalmadığım surecede çalışmam hem çalışıp hem ev işini yurutenlerede ayrı bı hayranım sadece ev isi bile yap yap bitmiyo🤣
Yenibirannee ahah inşallah ölmez de sağ kalırsak 😅😅 bu uygulamayı da kullanırsak 😅😅
Yenibirannee
Ben grafik tasarımcıyım eşimde doktor 🥰
teachermom1 ay ne kadar güzel. Özellikle evde çocuk doktoru olmasi cok iyii 😅😅😅
Semagnc artik evinizin aşçısı oldunuz desenize 😅😅😅
Gam ay evet özellikle senenin bu zamanları aşırı yoğun oluyor. Öyle bir meslekki ihracat yapan kisi çok söyleniyor ama asla vazgeçmiyor ve özlüyor 😅😅😅
Yenibirannee ben Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim, eşim elektrikçi fabrikada makine kurulumu, robotik kodlama yapıyor 😊
Dilek_Lina hahaha hem işte hem evde müdürlüğü kimseye kaptırmadiniz yani helal olsunn 🤣🤣🤣🤣
Yenibirannee Ben Şehir Plancısıyım Kamuda Memurum Eşim Elektrik Mühendisi kendi iş yeri var
ug_fa-3diplomalianne nasil yani atom bombasi yapmiyor musunuz? 🤣🤣🤣 bende oyle zannediyorum da 🤩🤩🤩 gerçekten havali bir mesleginiz var