• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Yenibirannee eşim mekatronik müh. Ben sosyal çalışmacı. Ama brn hiç işimi yapamadım iş bulamadım çünkü atanamadımda sonra hamilrlik düşük 2. Hamilelik tekrar düşük 3. Gamilelik derken hiç kpss falanda girmedim bakalım nolcak

Yenibirannee eşim belediyede çalışıyor ben de denizde hosteslik yapıyordum bekarken şimdi ev hanımıyım bebişim sağolsun 😅😬

Yenibirannee eşim de ben de kabin memuruyuz. Ben bebişi öğrendiğimden beri çalışamıyorum meslek müsaade etmiyor ve aşırı sıkıldım 8 ay oldu evdeyim 😅

Nursemom_ inşallah kisa sürer. 33+3 haftalik oldum hala prilam kullanıyorum düşün 🥴 benim doğuma kadar boyle sanırım

Zeyzey055 hahaha sende bendensin. Bizde önümüzde ay 3. Senemizi bitiriyoruz ve 2. Bebisimiz dogcak hayırlısıyla. En yorucu kariyeri biz yapiyoruz bence 😆😆😆

Elifftrkgl aaa evet nerdeyse ayni yollardan geçmişiz. Kolaylıklar diliyorum şimdiden 😁😁😁

-_Esra_- ooo komutanim hosgeldiniz 🥰 sizi geçen gün yine yargi dağıtırken happykidste gördüm 🥰 kolaylıklar diliyorum 🤩

Yenibirannee ben hemşireyim eşim de fizyoterapist sağlıkçı bir aileyiz 🤣 şu an doğum için izne ayrıldım ev işleri daha da zor ☺🤣