Doktorun verdiği tarihe göre kızım babasının Doğum gününde 8 Subatta doğacak. Şimdiden hanfendi tarafını belli etti ama ben kova burcu bir kız olsun hiç istemiyorum 😂 sezeryan denilirse 20 Ocak’ta yapacağım oğlak olsun 😂
    celileturk konuyla alakası yok ama annemin adı celile bende şubatta Doğum yapacağım ve benimkinde kız bu kadar tesadüf komik geldi bana 😂😂😂 konuna da gelecek olursak sırf burç icin sezeryan mı olacaksın yani 😱
      canimincani malesef daha yıkamadım ama artık yavaştan başlamam gerekiyor sanırım. Fakat karar veremedim önce Temizlikci alıp dip köşe temizlik mi yaptırsam sonra halılarımı stor cs yollarım dolabı siler yükse temiz yerleştiririm diyorım bilemedim. Alışveriş tamam sayılır. Eksik sadece çamaşır deterjanı ve hastane hediyelik ve süslemeleri kaldı. Sizin ne durumda siz be yaptınız ☺️
        rodin123 iyidir Celileler annen de çok mükemmel biridir Emin’im 😍 bunu kendini beğenmişlik olarak değil gerçekten isimin kişi üzerinde etkisine dayanarak söylüyorum sadece biraz demiyim de fazlaca önderlik ruhları vardır onu da idare edin artık 😍😂 koca kızlar çok sağlık sorunu yaşıyor. Obezite olma olasılığı çok yüksek oluyormus. Okumayan okumak istemeyen ve hep fevri olan bir koz Burcu. Buzdolabına kilit vurul aşı da gereken birde egıistler. Burç tabiki önemli değim ama yıldızlar Kuran da da var ve hak. Benim etrafımda da kova kız çok var ve gerçekten hepsi öyle sırf o yüzden
          rodin123 kuran a karşı gelemeyiz. Yıldızlar var ve gerçekten etkiliyor.
          celileturk aslında bende sizin gibiyim halıları ve stokları yollayacam ayın sonunda sonrasında dip köşe temizlik yapayım diyorum bugün yıkamaya başladım kıyafetleri herkes ağırlaşınca yapamazsın kıyafetlerini ve çantanı hallet diyor hastane süsleri ve isimliği kaldı uygun fiyata bulamadım araştırıyorum
          celileturk Bence oğlak olmasındansa kova burcu kadını çok daha güzeldir. Herzaman kararli ne istediğini ne istemediğini bilen biraz dik burunlu ama istediğini elde etmek icin daima cabalayan karakterlerdir.
          Oglak burcu cok arkadas canlisi ama biraz herkese cabuk güvenen duygusal tipler oluyor. Benimde 6 subat dogumum erken gelip oglak olmasin diye ümit ediyorum ben de kovayim halam oglak burcu kiyaslama imkanim cok net oluyor bence kaderini degistirme kizinin😊😊
            Simgeoncuozer etrafımda ne kadar kova burcu varsa hepsinin kilo problemi oldu. Koca kadını birde hastalık hastası olan bir burç. Görümcemin közü koca Burcu ve herkese illallah dedirtiyor buz dolabına kilit vuracağım diyor görümcem o derece artık. Yakın arkadasım kova oda çok gamsız ve vurdumduymaz birde okuduklarıma göre temiz çocuk olmuyormus. Ama oğlak tam aksine en idealist ve en düzenli en başarılı kadınların olduğu burçmuş
            JeyranAhadova Bende de soyluyorlar ay balik olmasin, balikdan gechsin) Balik oyle boyle bir burch) amma oyle degil bence, her kesde her shey farkli
            celileturk Benimde 8 şubat 😂 bir kovada bana geliyor babası gibi 🤦‍♀️ Ama sezaryen olucam şaşırtıcı olan şu ki 24 ocakda alıcaklar babamızın doğum günü 24 ocak 😂😂