JeyranAhadova Bende de soyluyorlar ay balik olmasin, balikdan gechsin) Balik oyle boyle bir burch) amma oyle degil bence, her kesde her shey farkli
celileturk Benimde 8 şubat 😂 bir kovada bana geliyor babası gibi 🤦‍♀️ Ama sezaryen olucam şaşırtıcı olan şu ki 24 ocakda alıcaklar babamızın doğum günü 24 ocak 😂😂
    celileturk bizde 8 subat ama erken dgum riskimz var idrar yollarmda enfeksiyon fazla oldugu icin dktr suyun biteblir dedi 😞😞
      Mervekaya 8subat 41.haftası zaten. 38. Haftada Doğum olsa çok ne olucak sanki
      celileturk Nedense tam tersi fikirdeyim. Oğlak burcu arkadaşlarım hep sıkıntılı insanlardı🤦🏻‍♀️😅 6 şubat doğumum gözüküyor şimdi 38. Haftada falan olmasından korkuyorum açıkçası😬 Annem kova burcu inşallah diyorum kova olur kızçem 😁😋 (Tabiki sağlıklı olsun bunlar işin gırgırı, ama oğlak olmasın hehe 😛)
      benimde 17 şubat bende kova istemiyodum ama hiç kaçarım yok gibi duruyo 🤣
      bnm oglumda nasipse benle ayni gunde olcak 10 şubatta aldirmak istyrum😊
      JeyranAhadova gördüğümü kıyasladım hepsi boyledir demedim. Ona bakirsa kovalar sisman oluyor demekte sacmalik boyle seylere takilmayin bence😉
      benim de doğumum 9 şubat oğluşum olcak benim de:) burç için değil de daha erken kavuşmak istediğim için 20 ocakda gelse keşke😂
      JeyranAhadova evet sekiz Şubat program ın gösterdiği doktorun verdiği tarih. Doktor diyince eşim yere göğe sığamamıştı 😂