benim de doğumum 9 şubat oğluşum olcak benim de:) burç için değil de daha erken kavuşmak istediğim için 20 ocakda gelse keşke😂
JeyranAhadova evet sekiz Şubat program ın gösterdiği doktorun verdiği tarih. Doktor diyince eşim yere göğe sığamamıştı 😂
    celileturk Bende de 28 shubat, burda da doktor gosterdıgide) amma bence 15 Shubatdan gec olmayacak)) Oyle hiss ediyorum, bebekde onden gidiyor
    Bana da 20 ocak 10 şubat arasi dedi doktorum
    celileturk Benim kızımda 6 şubatta görünüyo doktorun söylemine göre tam babasının doğum gününde yani :) kova burcu olacak olması benide biraz ürkütmüyo değil ama babası bebek haberini yeni almış kadar mutlu olmuştu öğrendiğinde :)
      Seyymaa taraflarını belli etti bizim kızlar, besle büyüt karnında taşı dokuz ay kus miden bulansın ama o babası taraflı çıksın olcak iş değil 😒😂😍
        celileturk Bide zaten 1-0 malup başlamıştık kız çocukları malum babaya aşık olur 😍 Bizim durumumuz biraz daha vahim bizimkiler biraz daha taraflı geliyor 😂
        Benim beklenen d.tarihi de 7 şubat :) 3 şubat da babasının doğum günü ama ben o kadar bekleyeceğini düşünmüyorum :)
        Doktorum ilk olarak 15-16 şubat dedi normal dopum istiyorum. Bu gittiğimde şubayın başıda olabilir dedi 🤔
        celileturk bizimde son gün 3 şubat görünüyor. Ama benımki beklemez 40. Haftayı bence😁😁