• Öneri
  • Takıntılarınız? 😂😂

Kivircik01 burnun sureklı çekilmesi sureklı çat çat cıdem gece yatarken saat sesi tik tık şapur şupur yemek sesi temizlik takıntısı ve son olarak horlama benim çok fazla hatta bunun için tedavi olmayı çok düşündüm

Kivircik01 elbise askıları renklerine göre yan yana asılacak tişört ve gömlekler asla karışmayacak renklerine göre sırayla asılacak, katlanmış olan çamaşırlar asla bozulmayacak alındığı gibi koyulacak bozuk gördüğüm anda gözüm seyriyo 😵‍💫 şampuan ve kremler düzenli duracak , çamaşır asarken mandallar çamaşırla uyumlu ve çift olarak asılacak mutfakta olduğum süre boyunca 50 kere elimi yıkarım , ayak takıntım var kendi ayaklarıma bile tahammülüm yok 😅 çocuklarım kesinlikle evde dahi olsa uyumlu giyinecek uyumsuzluğa tahammülüm yok ve daha niceleri 😅😵‍💫

Bir kez su içtiğim bardaktan ikinci içemem o artık yıkanmalı , yemek falan yaparken elime en küçük bir şeu değse yıkarım ama asla ıslak kalmasına tahammül edemem , yatak örtüsü kilim gibi şeyler her zaman düz durmalı ,kilimler mermerle aynı hızada olmalı ileri geri olmamalı 😅

Tonla takıntım var dokunulan herşeyi silerim kalemliğimi az önce silip posetle koydum dolaba😏

Kivircik01
          Eşimle annemle arkadaşlarımla çok kez tartıştım maalesef çok iğrenç bir takıntı 🤦🏻‍♀️😂

Kivircik01 mesela birisinin evine gittiğim zaman ben olsam şu eşyayı böyle koyardım falan deyip oturduğum odaya istemsiz bakıyorum ama içimden yada eve gidince kuruyorum

subatmasali onu bende yapıyordum çok şükür ki bırakmıştım aklıma düşürdün 😂😂😂 manyaklıkta kaçıncı seviye