Yazmelegi_ küçüklükten itibaren olan bişey ne yazık ki bende de :/ delirecek gibi oluyorum bazen
Takıntılarınız? 😂😂
Kivircik01 vallaha abla persembe gittim doktora nstme bakti bu nasil birsey 1 sanci bile cikmamis bebek bide kanalada olmasina ragmen dedi sonra bu hafta izinliyim dogurma ben sana biliyom dedi oteki hafta😂5 gün kaldi gunumun bitmesine inat oldu gelmiyor
Kivircik01 dene dene seversin 🤣🤣🤣
Kivircik01 yeni takıntın is loading 🤣🤣🤣🤣
Kivircik01 4er sayma takıntım var 40a ve ya 80e tamamlanması gerekiyor yoksa sinir oluyorum 🤣
Pemberuya zor kötü bisey gerçekten
Kaygı takıntım var ileri derece anne olduktan sonra
Kivircik01 yastığımı kimseyle paylaşmam başkasının yastığını asla kullanmam eşimin bile
Kivircik01 evet maleseff
Kivircik01 oluurr 😂
Kivircik01 😂😂😂😂
Kivircik01 yatak çarşafı. Eğer biraz bozulmuşsa yatamıyorum. Gece yatmadan tekrar kontrol ediyorum biraz istediğim gibi değilse hemen baştan yapıyorum. Gece uyanırsam bozulmuşsa kalkıp düzeltiyorum. Yoksa uyuyamam. Allah’tan eşim biraz ağır uyuyor da çarşafı cekiştirsem de uyanmıyor. Ama bu durumuma da alıştı artık
Kivircik01 sakız çigneme sesine tahammul edemiyorum ve uzun tirnakli kimsenin elinden bisey yiyemiyorum midem kalkiyo o icindeki mikroplari dusundukce
Kivircik01 Düzen takıntım var,aldığım eşya tekrar yerine koyulacak farklı bir yerde görmek istemem, her gün duş, ayakkabılar temiz ve mutlaka uyumlu kombinler olacak. Uyumsuzluğa asla tahammülüm yok🤣🙈
Kivircik01 benimde simetri takıntım birde ritmik gelen seslere takıntım var atıyorum üstte üste bildirim sesi sinirimi bozuyor 😅😅 yüksek ses vs
Anneseker😅😅😅 aynı ben
Anneseker hahaha şapırdatma sesi mi 😂😂
Sunshine__ evet kuzucum
Nehirsude bu bebeler bu sene inatçı maşallah gelmek istemiyorlar😂😂