subatmasali alitalia gördüğüm kelimeyi tuşlu telefonda yazıyormuş gibi düşünüyorum bide çift sayı takıntım var 😅😅😅
alitalia subatmasali onu bende yapıyordum çok şükür ki bırakmıştım aklıma düşürdün 😂😂😂 manyaklıkta kaçıncı seviye
Ozgeex Kivircik01 Eşimle annemle arkadaşlarımla çok kez tartıştım maalesef çok iğrenç bir takıntı 🤦🏻♀️😂
Minnak3367 Kivircik01 mesela birisinin evine gittiğim zaman ben olsam şu eşyayı böyle koyardım falan deyip oturduğum odaya istemsiz bakıyorum ama içimden yada eve gidince kuruyorum
Emel5805 Bramasole mutfakta birinin yardım etmeye çalışıp şapur şupur biseyler yapıp yere su dökmesi ve tezgahın sulu kalması 😁
Elotyy Kivircik01 hayatı bazen çok zorluyor sevgimiz insanları kırıyoruz bazen onlar saçma geliyor hareketlerimiz ama elimizde değil
Emel5805 HalideSultan çamaşır asma takıntım yok şükür 😂 kurutma makinesi aldimm ama katlama takıntım var herşey düzenli olacak 🤪
Tugrann-annesi0404 Kivircik01 tırnak kesme takıntım var el tırnaklarımı keserken dümdüz olmalılar iki saat törpülerim olur da bi yere değip bozulursa hemen düzeltirim. Bi de sabah akşam ölsem dahi o diş fırçalanacak
Kivircik01 semosderler hiza önemli hiza ince çizgim 😂😂 eve misafir gelince halıyı çeker vs kaydırır herkesi kaldırıp düzeltir oturturum 😂😂😂