• Gebelik
  • 13 haftalık gebelikte yolculuk

Brcpg kız ne bileyim 😂sırf size sorunca içim rahatlıyor burada iyi şeyler duyunca da tam rahatlıyorum 🌸çok şükür herhangi bir riskim yok bebişi p.tesi gördük sağlıklıydi aaa maşallahh üç şehir gezmişsin bide

Sumeyye_g doktorum gidebilirsiniz dedi 🥰sizden güzel şeyler böyle şeyleri duyunca mutlu oluyorum

Yenianne7 çok şükür canim gidebilirsiniz dedi gidiyoruz Allah’ın izniyle 🌸dualarımizi birbirimizden eksik etmeyelim

Gul2769__
Mutlaka doktorunuza danışın ama ben gittim hatta araç ile yurt dışına çıktım her 2 saatte bir 15 dakika yürümek gerekiyor doktorum izin vermişti hiçbir riskim yoktu

Gul2769__ aynen canım kısaymış zaten şimdi farkettim zaten 2 saatte bir yürümenin önemli 1buçuk saat sonunda biraz yürürsün sonra dediğin gibi arabada uzanırsın

Gul2769__ evden çıkıp hastaneye 3 saatte gidiyorum 😅 İstanbul için.
    Trafiği olmayan bir ildesiniz galiba🙃
    Hiç bir sorun olmaz ki bende 12 haftalık hamileyim haftaya konya, Kastamonu,Sinop ziyaretleri yapicam . Aracı da dönüşümlü kullanicaz eşimle 🫣

5 haftalık gebeyim 8 saatlik bir yolculuk yaparken yazıyorum😁

gamzecgr riskli gebeliklerde yasak ya bana on haftaya kadar yasaktı şimdi şükür iyiyim ama yinede gitmiyorum bir yere ilk defa bir saatlik yolculuk yaptım😂

MasalAlparslanMom gaziantepteyiz canım İstanbul gibi çok trafik yok şükrü ya yaaa bide dönüşümlü hadi bakalım güle güle gidin sağlıkla ☺️ama dikkatli de ol tabi

Gul2769__ benim ikiz gebelik olduğundan yasak 1 saatte normal ama burda bi yere gezmeye gideyim desen o kadar sürüyor bazen 😂

gamzecgr aaaa evet ikiz gebelikte ilk aylar riskli Allah yardımcınız olsun bişey olmaz dört aydan sonra rahat olursunuz😍ahahhaha😂😂

Bebeği öğrendiğimde 0 araba almıştık. Araba 9000 küsür oldu. Şehir şehir gezdik 7-10 saat arası yollar yaptık.23. Haftadayız. Bi sorunum yok. Doktorunuza da danışarak gerekli molaları verip arada yürüyüş yaparak gidebilirsiniz istediğiniz yere.

Gul2769__ bir buçuk saat biz gezmeye gidiyoruz sadece bişey olmaz ondan 🤣 korkamyin o kadar

Sehseh ne bilim ya üç aydır hiç yolculuk yapmarim şimdi yapınca da sormak istedim