• Gebelik
  • 13 haftalık gebelikte yolculuk

MasalAlparslanMom gaziantepteyiz canım İstanbul gibi çok trafik yok şükrü ya yaaa bide dönüşümlü hadi bakalım güle güle gidin sağlıkla ☺️ama dikkatli de ol tabi

Gul2769__ benim ikiz gebelik olduğundan yasak 1 saatte normal ama burda bi yere gezmeye gideyim desen o kadar sürüyor bazen 😂

gamzecgr aaaa evet ikiz gebelikte ilk aylar riskli Allah yardımcınız olsun bişey olmaz dört aydan sonra rahat olursunuz😍ahahhaha😂😂

Bebeği öğrendiğimde 0 araba almıştık. Araba 9000 küsür oldu. Şehir şehir gezdik 7-10 saat arası yollar yaptık.23. Haftadayız. Bi sorunum yok. Doktorunuza da danışarak gerekli molaları verip arada yürüyüş yaparak gidebilirsiniz istediğiniz yere.

Gul2769__ bir buçuk saat biz gezmeye gidiyoruz sadece bişey olmaz ondan 🤣 korkamyin o kadar

Sehseh ne bilim ya üç aydır hiç yolculuk yapmarim şimdi yapınca da sormak istedim

gamzecgr aa maşallah rabbim sağlık ile versin evlatlarımızı kucağımıza 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

11 gün sonra

Gul2769__ ben hamileliymi ogrendiyim ilk zamanlardan hep geziyorum sehir sehir biseycikde olmuyor

Slly bende gittim geldim canım çok şükür sıkıntı yaşamadık

Gul2769__ ben yapmıştım 14 saat 30 haftadan büyüktü 3 aylikken de yaomistm 4 saat kadr bise olamdi dktor bi sıkıntı olmaz demişti ama 1.30 saat yaknms bilemedm ama bise olmaz gibi yavas yavas gitsenz

Filizsz gittik gittik canım 🤍şükür bebiş ve bende iyiydik ama aşırı kustum eve gelince muhtemelen yoldan dolayiydi onun dışında şükür iyiydik🤍

Gul2769__ Bende 13 haftalığım yapabilirsin ben 2 de yaptım 3 ye yaptım doktorumda sorun yok dedi sadece ayaklarda karıncalanma vs olursa mol verip bi wc ye git gel açılırsın😂