Yenianne7 çok şükür canim gidebilirsiniz dedi gidiyoruz Allah’ın izniyle 🌸dualarımizi birbirimizden eksik etmeyelim
13 haftalık gebelikte yolculuk
Gul2769__
Mutlaka doktorunuza danışın ama ben gittim hatta araç ile yurt dışına çıktım her 2 saatte bir 15 dakika yürümek gerekiyor doktorum izin vermişti hiçbir riskim yoktu
Gul2769__ aynen canım kısaymış zaten şimdi farkettim zaten 2 saatte bir yürümenin önemli 1buçuk saat sonunda biraz yürürsün sonra dediğin gibi arabada uzanırsın
Gul2769__ evden çıkıp hastaneye 3 saatte gidiyorum 😅 İstanbul için.
Trafiği olmayan bir ildesiniz galiba🙃
Hiç bir sorun olmaz ki bende 12 haftalık hamileyim haftaya konya, Kastamonu,Sinop ziyaretleri yapicam . Aracı da dönüşümlü kullanicaz eşimle 🫣
5 haftalık gebeyim 8 saatlik bir yolculuk yaparken yazıyorum😁
gamzecgr riskli gebeliklerde yasak ya bana on haftaya kadar yasaktı şimdi şükür iyiyim ama yinede gitmiyorum bir yere ilk defa bir saatlik yolculuk yaptım😂
ug_fa-3diplomalianne evet evet öyle yaptım canım çok teşekkür ederim 😍cevaplarınız için
Slngrms ooo maşallah yaaa
MasalAlparslanMom gaziantepteyiz canım İstanbul gibi çok trafik yok şükrü ya yaaa bide dönüşümlü hadi bakalım güle güle gidin sağlıkla ☺️ama dikkatli de ol tabi
gamzecgr aaaa evet ikiz gebelikte ilk aylar riskli Allah yardımcınız olsun bişey olmaz dört aydan sonra rahat olursunuz😍ahahhaha😂😂
Bebeği öğrendiğimde 0 araba almıştık. Araba 9000 küsür oldu. Şehir şehir gezdik 7-10 saat arası yollar yaptık.23. Haftadayız. Bi sorunum yok. Doktorunuza da danışarak gerekli molaları verip arada yürüyüş yaparak gidebilirsiniz istediğiniz yere.
Sehseh ne bilim ya üç aydır hiç yolculuk yapmarim şimdi yapınca da sormak istedim
gamzecgr aa maşallah rabbim sağlık ile versin evlatlarımızı kucağımıza 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sinifcianne34 aa maşallah 🙈çok şükür eve geldim herhangi bir sıkıntım yok bebiste iyidir Allah’ın izniyle ❤️❤️
Slly bende gittim geldim canım çok şükür sıkıntı yaşamadık