Kızlar 13 haftalık gebeyim eşim sınava gircek onunla gidicem aranızda 13 haftalık yada daha küçük hamile olan ve yolculuk yapan varmı yol 1.30 saat
13 haftalık gebelikte yolculuk
Gul2769__ ben 23 haftalikken turkiyeden bulgaristana araba yolculugu yapmistim 🫠🫠🫠 doktoruma soylemistim olumsuz birsey soylememisti tabi
Gul2769__ valla ben ilk gebeliğimde 3 4 haftalıkken izmirden ağrıya gittim 8 haftalıkken falan da geri ağrıdan izmire döndüm giderken bilmiyodum 3 günde falan gittik zaten kendi aracımızla dönüşte de artık öğrenmiştim daha dikkatliydim tabi 2 saatte bir durup biraz yürümüştüm. Bunda da doktor boşver gitme hiç riske atma dedi çünkü bu kez kendi aracımızla gitmicektik o öyle deyince bende gitmedim yani en iyisini doktorun bilir seni takip eden o bilgilerini bilen risklerini bilen o
gamzecgr çok şükür riskim yok canım git dedide buraya da sormak istedim meraktan
Brcpg kız ne bileyim 😂sırf size sorunca içim rahatlıyor burada iyi şeyler duyunca da tam rahatlıyorum 🌸çok şükür herhangi bir riskim yok bebişi p.tesi gördük sağlıklıydi aaa maşallahh üç şehir gezmişsin bide
umutunannesi2023 heyyy maşallah Allah esirgesin 😍
ug_fa-3diplomalianne çok şükür canım doktor dedi gidebilirsin kısa yolculuk zaten eşim sınava girince arabada uzanirim direk 😂
Sumeyye_g doktorum gidebilirsiniz dedi 🥰sizden güzel şeyler böyle şeyleri duyunca mutlu oluyorum
Yenianne7 çok şükür canim gidebilirsiniz dedi gidiyoruz Allah’ın izniyle 🌸dualarımizi birbirimizden eksik etmeyelim
Gul2769__
Mutlaka doktorunuza danışın ama ben gittim hatta araç ile yurt dışına çıktım her 2 saatte bir 15 dakika yürümek gerekiyor doktorum izin vermişti hiçbir riskim yoktu
Gul2769__ aynen canım kısaymış zaten şimdi farkettim zaten 2 saatte bir yürümenin önemli 1buçuk saat sonunda biraz yürürsün sonra dediğin gibi arabada uzanırsın
Gul2769__ evden çıkıp hastaneye 3 saatte gidiyorum 😅 İstanbul için.
Trafiği olmayan bir ildesiniz galiba🙃
Hiç bir sorun olmaz ki bende 12 haftalık hamileyim haftaya konya, Kastamonu,Sinop ziyaretleri yapicam . Aracı da dönüşümlü kullanicaz eşimle 🫣
5 haftalık gebeyim 8 saatlik bir yolculuk yaparken yazıyorum😁
gamzecgr riskli gebeliklerde yasak ya bana on haftaya kadar yasaktı şimdi şükür iyiyim ama yinede gitmiyorum bir yere ilk defa bir saatlik yolculuk yaptım😂
ug_fa-3diplomalianne evet evet öyle yaptım canım çok teşekkür ederim 😍cevaplarınız için