• Gebelik
  • 13 haftalık gebelikte yolculuk

Kızlar 13 haftalık gebeyim eşim sınava gircek onunla gidicem aranızda 13 haftalık yada daha küçük hamile olan ve yolculuk yapan varmı yol 1.30 saat

Gul2769__ kız 1 buçuk saatte yol mu insanlar ise gidiyor o saatte.
    Şaka bir yana doktorunuzla görüsun ama bir şey demiyecektir. Uzun yolculuklar da uçağı öneriyorlar. Ben 11. Hafta da 3 şehir değiştirdim . Gayet iyiyiz .

Gul2769__ ben 23 haftalikken turkiyeden bulgaristana araba yolculugu yapmistim 🫠🫠🫠 doktoruma soylemistim olumsuz birsey soylememisti tabi

Gul2769__ valla ben ilk gebeliğimde 3 4 haftalıkken izmirden ağrıya gittim 8 haftalıkken falan da geri ağrıdan izmire döndüm giderken bilmiyodum 3 günde falan gittik zaten kendi aracımızla dönüşte de artık öğrenmiştim daha dikkatliydim tabi 2 saatte bir durup biraz yürümüştüm. Bunda da doktor boşver gitme hiç riske atma dedi çünkü bu kez kendi aracımızla gitmicektik o öyle deyince bende gitmedim yani en iyisini doktorun bilir seni takip eden o bilgilerini bilen risklerini bilen o

Gul2769__ ben o kadar saate otobüsle anneme gidip geliyorum bazen ama canım doktoruna danış riskin yoksa hiç sıkıntı olmaz ben uxun yola gitmeyi düşünüyoruz mesela ara ara mola verip dinlene dinlene git demişti doktorum

Gul2769__ 8 haftalıkken 12 saat yol gitmiştim. Ama riskim yoktu sizde danışın. Zaten 1 buçuk saat birşey değil ☺️

Brcpg kız ne bileyim 😂sırf size sorunca içim rahatlıyor burada iyi şeyler duyunca da tam rahatlıyorum 🌸çok şükür herhangi bir riskim yok bebişi p.tesi gördük sağlıklıydi aaa maşallahh üç şehir gezmişsin bide

Sumeyye_g doktorum gidebilirsiniz dedi 🥰sizden güzel şeyler böyle şeyleri duyunca mutlu oluyorum

Yenianne7 çok şükür canim gidebilirsiniz dedi gidiyoruz Allah’ın izniyle 🌸dualarımizi birbirimizden eksik etmeyelim

Gul2769__
              Mutlaka doktorunuza danışın ama ben gittim hatta araç ile yurt dışına çıktım her 2 saatte bir 15 dakika yürümek gerekiyor doktorum izin vermişti hiçbir riskim yoktu

Gul2769__ aynen canım kısaymış zaten şimdi farkettim zaten 2 saatte bir yürümenin önemli 1buçuk saat sonunda biraz yürürsün sonra dediğin gibi arabada uzanırsın

Gul2769__ evden çıkıp hastaneye 3 saatte gidiyorum 😅 İstanbul için.
                Trafiği olmayan bir ildesiniz galiba🙃
                Hiç bir sorun olmaz ki bende 12 haftalık hamileyim haftaya konya, Kastamonu,Sinop ziyaretleri yapicam . Aracı da dönüşümlü kullanicaz eşimle 🫣

5 haftalık gebeyim 8 saatlik bir yolculuk yaparken yazıyorum😁

gamzecgr riskli gebeliklerde yasak ya bana on haftaya kadar yasaktı şimdi şükür iyiyim ama yinede gitmiyorum bir yere ilk defa bir saatlik yolculuk yaptım😂