Kızlar evde veya dışarıda hamburger olsun pizza olsun sipariş veriyormusunuz yani tüketiyor musunuz 🥰
Gebelikte dışarıdan yemek yiyor musunuz?
mekselinaa benim arada cok canım cekiyor ev yapımı olan hamburgercilerden yiyoruz pizza sucuk sosis hiç yemedim
mekselinaa valla canım çekiyor tüketiyorum 35 haftalık hamileyim bebekte herhangi bir sıkıntı yok ama ben aşırı kilo aldım her türlü bana zarar 😂
mekselinaa Evet doktor hasta değil hamilesin demişti 🙃
mekselinaa pizzayı dışarda yerim ama hamburger hiç yemedim evde kendim yaptım genelde çiğköfteyi çok yiyordum
mekselinaa Tabii ki yiyorum 😆🤩
mekselinaa sucuklu sosisli şeyler tüketilmemeli onun dışında sışarda sadece iskender yiyorum haöburgerlerin içindeki köfteye dikkat edin az pişiriyor bazıları
Tugbazdmr ben sadece 2 kilo aldım 29 haftalığım vallahi canım çekti sipariş verdim 😂
Serendipty
Teşekkür ederim 🥰
anapanda12 vallahi bende sipariş verdim gitti 😂
- Düzenlendi
mekselinaa 1 kere Pizza yedim 2 kere burger. Şimdi hiç yemiyorum safra kesemden dolayı. Onların yanında üç dört yudum kolada tukettim. Canınız çekiyorsa salamı sosisi olmadan yıyeblirsiniz onlar cok zararlı dediler bana yedim diye
Hepsinden yiyorum sosis salamli pizza haric ama sucuklu yerim sucuklu tost omlet de yiyorum iyi pistigi surece sorun yok
mekselinaa afiyet bal şeker olsun
mekselinaa Evet arada tüketiyorum doktorum benimle aynı şehirde değil araba mesafesinde bulunduğum yerde burger king falan yok doktora gittikçe yemek istiyorum 😂
mekselinaa canınız çekmez inşallah hepsini yiyorum patates kızartması tantuni lahmacun kebap akla gelecek herşey neden mi çünkü yemek yapamıyorum sıcaktan bebekte gayet iyi kiloda 2700 küsürlü 36. Haftada
mekselinaa başından beri yiyorum ne yalan söyleyim bazen 2 haftada bazen haftalık dışardan söylediğimiz oluyor kola bağımlısıyım onuda hazır yemeklerin yanında tüketiyorm ilk kızımdada yemiştim şimdi 8 yaşında bi sıkıntı yaşamadm bunlardada yiyorum sürekli evde yemek yapasım yada yaptığımı yiyesim gelmiyor 🙈 doktorumda herhangi bi kısıtlama yapmadı
mekselinaa Aşırı sıcaklar nedeniyle biraz korkuyorum açıkçası et tavuk olan yemeklerden. Başlarda yedim güvenilir yerlerden.
minikmucizeemaak ay bende öyle bulunduğum yerde normal hazır yemekler var bi burger king yok her muaneye gittiğimizde dönüşte uğramak adet oldu 😂 kızım bigün önceden başlıyor yarın burger king günü diye
mekselinaa evet 🤣