mekselinaa benim arada cok canım cekiyor ev yapımı olan hamburgercilerden yiyoruz pizza sucuk sosis hiç yemedim

Tugbazdmr ben sadece 2 kilo aldım 29 haftalığım vallahi canım çekti sipariş verdim 😂

mekselinaa 1 kere Pizza yedim 2 kere burger. Şimdi hiç yemiyorum safra kesemden dolayı. Onların yanında üç dört yudum kolada tukettim. Canınız çekiyorsa salamı sosisi olmadan yıyeblirsiniz onlar cok zararlı dediler bana yedim diye

Hepsinden yiyorum sosis salamli pizza haric ama sucuklu yerim sucuklu tost omlet de yiyorum iyi pistigi surece sorun yok

mekselinaa canınız çekmez inşallah hepsini yiyorum patates kızartması tantuni lahmacun kebap akla gelecek herşey neden mi çünkü yemek yapamıyorum sıcaktan bebekte gayet iyi kiloda 2700 küsürlü 36. Haftada

mekselinaa başından beri yiyorum ne yalan söyleyim bazen 2 haftada bazen haftalık dışardan söylediğimiz oluyor kola bağımlısıyım onuda hazır yemeklerin yanında tüketiyorm ilk kızımdada yemiştim şimdi 8 yaşında bi sıkıntı yaşamadm bunlardada yiyorum sürekli evde yemek yapasım yada yaptığımı yiyesim gelmiyor 🙈 doktorumda herhangi bi kısıtlama yapmadı

mekselinaa Aşırı sıcaklar nedeniyle biraz korkuyorum açıkçası et tavuk olan yemeklerden. Başlarda yedim güvenilir yerlerden.