• Öneri
  • Bebiş Hazırlıkları 🤱

fizikcianne 30.haftada herseyim hazır bitmiş hale geldi hastane çantamıda organizelere koydum sadece bavula koymadım. 33e girmek üzereyim şimdi bu saatten sonra zor olurmuş iyiki yapmışım 😌

fizikcianne ben 35 deyim yıkadım ütüledim yerleştirdim bi çanta hazırlamak kaldı ama benim iki hafta belki erken olur diye de bu hafta yaptım bence 36 da hazır olmalı herkesin ne olur ne olmaz

34+5im dün yıkayıp ütüledim bugün de hastane çantalarımızı hazırlıcam inşallah

Aleyna4161 kızz tam olarak çantanıza ne koyuyosunuz detaylı yazsanıza ben 21.haftaya giricem eksiklerim çok not tutarak alıyorum da genelde luzumsuz kullanmayacağım bişi olmasın diye bilgilendirinn bari😃

fizikcianne 34 haftanın ortasında yıkamaya başladım 35 haftada anca zaten ütüleyip valizi hazırladım şuan 36. Haftanın sonundayız halen biberon ve emziğini steril edip koymadım son günlere yakın koyacağım 😌

Ben şuan 29+3 yavaştan evi toparlamaya başladım bugün camları siliyorum yarın dolapları boşaltıcam bebek bizim odada kalacağı için gereksiz eşyaları atıcam. Bebeğin dolabına eşyaları yerleştiricem. Yorulunca bırakmayı düşünüyorum o yüzden evi anca 1 haftada temizlerim. Evim küçük ve kurutma makinem de olmadığı için bebeğin çamaşırlarını temizlik bitince haftaya yıkıcam. Temizlik esnasında ayak altında durmasınlar. Onları yıkayınca ev yine tozlancak ama olsun süpürüp silmek kolay 😅

fizikcianne benim bugün itibariyle 33 günüm kaldı inşallah bugün ütüleyip bavulunu hazırlayacağım 😅 normalde herkes 34. Hafta hazır et diyor ama benim eğitim aldığım ebe boşuna strese girme 36. Haftaya kadar yavaş yavaş hazırlarsın dedi ben de öyle yaptım

fizikcianne bence 30. Haftada hazır olmalı ben riskim yok diye erteledim hep 31.haftada doğum başladı hastaneye yattık çok pişman oldum.Zaten hafta ilerledikçe yapacak haliniz kalmıyor. Bebeğim doğmadı ama doktor ayağa kalkmamı yasakladı hiç bir şey yapamadım.Annemle eşim sağolsun onlar hızlıca halletmeye çalıştı.

fizikcianne 30 da bitmişti bütün hazırlıklarımız şimdi 36 olduk ne zaman geleceğini bekliyoruz minnoşumuzun 🥰

fizikcianne ben 30 da tamamen hazırlamıştım iyi ki de hazırlamışım şu an 35 teyim ve bulaşık zor yıkıyorum göbekten😅 bir anda kocaman oldu. Hazırlayıp dolaba koyarsanız bir şey olmaz bence 🤷🏻‍♀️ benim sadece beşik falan bir posta silinecek açıkta durduğu için onu da annem yapacak zaten hayatta yapamam. Bir de mesela dün çok sancım vardı adet sancısı gibi hemen valizi alıp gittik doktora ne olur ne olmaz diye. Yalancı sancıymış ama gerçek de olabilirdi🤷🏻‍♀️

36+3 daha hiçbir şeyim hazır değil 😅çantasını hazırlamadım beşiği bebek arabası alınacak daha evde bile değilim yola çıkılıp evime gidilip bir güzel doğum temizliği yapılcak birde 🥲😅

fizikcianne 33.haftadayım kıyafetleri yıkandı bugün ütüleyip hazırlayacağım inşallah hastane çantamızı

fizikcianne ilk bebekte 33. Haftada hazırladım iyiki o zaman yapmışım 36 da bebeğim doğmuştu ,bundada 33 te falan hazırlarım