- Düzenlendi
Kaçıncı haftada kıyafetleri yıkayıp ütülediniz?
Hazırlıkları tam olarak ne zaman bitirmeli?
Kaçıncı haftada kıyafetleri yıkayıp ütülediniz?
Hazırlıkları tam olarak ne zaman bitirmeli?
Aleyna4161 bende suan 28 deyim yapsam mi diye düşünüyorum
fizikcianne 33 🤗
fizikcianne 36 haftalıkken hazırladım
fizikcianne hayır daha çok erken tabi bi riskiniz yoksa tozlanır kırışır vs
fizikcianne 34 haftada yaptım 36 da çantamı hazırladım 🤍
fizikcianne ben 12 de yıkadım hepsini ütüledim katladım ama ayırmadım çantalara hepsini hurca koydum oğlum 1.5 yaşında ondan fırsat bulup yapamıyorum 20 haftalık olduk Allah nasip ederse kullanmayı da inşallah
30 haftada yapmayı düşünüyorum valizin içine huçlayıp koyarsam hiç bişi olmaz
fizikcianne 31.hafta erken doğum riskim var hazırda bekliyor 😌
fizikcianne bi sorumunuz yoksa 32den önce yapmaya gerek yok kıyafetler tozlanmasın
fizikcianne valla 32 de yaptım son aylar eğil kalk göbek büyüyor erken yap kaldır sende maksat yıkanıp ütülensin
fizikcianne 36 haftamda Odasını benim ve oğlumun ihtiyaçlarının hepsini aldım 37 Haftamızda Kıyafelerini yıkadım ütüledim 38 e kadar net bitti çantamızda 38+1 de doğum yaptım
fizikcianne 30.haftada herseyim hazır bitmiş hale geldi hastane çantamıda organizelere koydum sadece bavula koymadım. 33e girmek üzereyim şimdi bu saatten sonra zor olurmuş iyiki yapmışım 😌
fizikcianne 36. Haftamdayım yeni hazırladım 😊 bir iki minik eksik var ama halledicezz
fizikcianne ben 35 deyim yıkadım ütüledim yerleştirdim bi çanta hazırlamak kaldı ama benim iki hafta belki erken olur diye de bu hafta yaptım bence 36 da hazır olmalı herkesin ne olur ne olmaz
34+5im dün yıkayıp ütüledim bugün de hastane çantalarımızı hazırlıcam inşallah