• Gebelik
  • Cinsiyet Öğrenme Haftanız ? 🤍

1. Haftada %95 kız dedi 13. Haftada erkek olabilir 14te tekrar gel dedi. Bakalım…

Jale155 bende 17 de öğrendim. Çikolata yiyip öyle gittim. Öğrendim minik kızımı

12de erkek dendi 16da kız detaylı ultrasonda ilk erkek sonra kız dendi 30.haftaya kadar gittiğim her muayenede yine ilk erkek sonra kız dendi. Şuan 31.haftadayım kesin kız diyorlar 😂 kaçıncı haftada öğrenmiş oluyorum bilemiyorum

Jale155 benim 2 ci hamileliyim. İlkde ne yaşadıysam aynısını şimdi yaşıyorum 12 de bana 80% erkek olacak dediler, 16 da aynı erkek dediler. Sonra 19 da öyrendim ki, kızım olacak. Şimdi de 12 de kız dedi 80%, 16 da kız dedi. Artık inanmıyorum. Ve detaylıyı bekliyorum Ağustos sonları gidicem(Azerbaycanlıyım sözler yanlış ola bilir)

Nili4321 o nasıl oldu 🙈 genetik testlerde bile 12. Hafta dolsun sonra diyorlar kana yansımadıgı için

Jale155

Jale155 12de gittim kıza benzediğini söyledi ama emin olmak istedi 15 de gittiğimde kesin kız olduğunu öğrendim 💗

Bizim sıpa kaç gündür enfeksiyondan kusuyorum yemek yemedim bebeğe baktırdık hareketsizdir dedim ama maşallah onca şeye rağmen çok hareketli doktor gördü ama 16. Haftada söylenir diyo 15 şuan

Jale155 doğumda öğrenecek olarak tarihe gecucem bu devirde 33 haftalık olduk halâ ogrenemedik 🤣