• Gebelik
  • Cinsiyet Öğrenme Haftanız ? 🤍

Jale155 13 haftada kesin erkek dedi 22 haftadayim detaylı ultrasonda da erkek denildi öyle devam edyo bakalm.

Hayırla saglikla gelsin bebislerimiz.Bugun kontrolum vardi gitmeden sekerli biseyler yedim limonata falan ictim ama etkisi olmadi galina.bidahakine cikolatalari gömerim.7 eylule kadar beklicem mecbur 😃

Jale155 15. Haftada gittim yuzustu donmustu gostermedi yarin hastaneye gidicem insallah ogreniriz😀 simdi 18+2deyiz

Jale155 1 tane çikolata muayene saatinden 1 saat önce yersen görebilirsin benim öyle 4 kez kontrol edildi bacak arası

Jale155 17+3 de dün öğrendim ikizlerim var 1 yaşında erkek bunada erkek dedi ama yanılma payı olabilir oyüzden beni detaylı ultrasona gönderdi😅

Mebus 12. Haftada şehir hastanesinde ikili taramada öğrenmiştim ben.doktorum kesin kız demişti.değişmedi şükür 🌸💞

12 haftada söyledi. 15. Haftada yine aynısını söyledi değişmedi 😍😍

Jale155 ultrasona gitmeden yoğun çikolata ve bol su için ozaman bebek hareketleniyor. Bizde 4 aylıkken öğrendik doktor emin olamadı 5. Ayda netleşmişti😅

@“Jale155” bende 17 haftalığım tam bugün öğrenemedik 🥹

Jale155 12.haftada öğrendik hatta doktor demeden ben gördüm ultrasonda

Bende az önce öğrendim 13 haftada devlette tahmin yapıldı 14de ozelde kesin olarak ogrendim