Jale155 13 hafta da ogrendim erkek 20 haftayiz degismesi
Cinsiyet Öğrenme Haftanız ? 🤍
 benimkini söyler misiniz lütfennnnn 17haftalığıx
- Haftada tahmin olarak kız gibi dedi. 13. Haftada net kız dedi. Devlet hastanesine gidiyorum ben de 😊 27 haftalık oluyoruz yarın şimdilik değişmedi cinsiyetimiz😊
Duygu_nur52 erkek gibi geldi bana ama yanlış da olabilir sanki orada iki tane testis gördüm gibi ama 😊
Jale155 13.haftada ogrendik canim
Derin-derya09 bize de ikili tarama testinde kız %70 dedi doktor da kıza benzetti ama değişir mi acaba küçük ya henüz
Jale155 kalp atışı duymaya gittiğimde(7. Haftaydı sanırım) doktorum bence erkek demişti. 11. Haftada yine bence erkek dedi(yüzumden tahmin etmiş) göremedi. 14. Haftada başka doktor erkeğe benziyor ama tam görünmüyor dedi 😂 derken 19. Haftaya kadar bekledim ve sonuç erkek 😂
Mebus ben gecem hafta devlete gıttı 12. Haftada bızım cıhazlar eskı 2 hafta sonra gel anca bellı olur dedı 2 haftadada devlette sıra yok bu hafta ozele mı gıtsem dıyorum merk edıyorum
12+3de erkek💙
Jale155 benim kızımda öyleydi 4 buçuk aylıkken öğrendim kızdır sizinkide
Derin-derya09 Değişmez bana da 12 de %70 kız dedi bugün 16. haftada kesin kız dedi
Jale155 Nasıl oluyor bu ya benimkiler maşallah her muayenede öyle hareketlilerki heryerlerini açıyorlar 😆
Tinii_minii_mom 4 hafta da bir canım
- Düzenlendi
Erkek değil mi bacak arasındaki çıkıntı çok belli