baharroguzzyigittbebek hunilimom nice güzel yaşları, güzel kaderi olsun demek düşer bize de ❣️ iyiki doğmuş minik 🤍
EbrumM-07 baharroguzzyigittbebek hem heyecan hem korku hepsi bi arada karışık duygular içerisindeyim sağsalim kavuşalım kuzucuklara inşallah
Shibalba baharroguzzyigittbebek Dr tarih verdiğinde birkaç saat kendime gelemedim😂beynim yok gibiydi ama şimdi indirdim, yok sayiyorum Cuma muhtemelen aynı duygular olaxak😅
baharroguzzyigittbebek Marly21 yaa , cok heyecanlıyız hepimiz de, sag salim alalım bebislerimiziiii ❤️
baharroguzzyigittbebek Shibalba heyecandan bizde bı değişik olduk simdii son 1 gun allah izin verirse kavuşmaya ❤️ sağ salim alalım bebislerimiziiii
baharroguzzyigittbebek Ummudogan oyy prenseslerimizz geliyor , cok merak ediyorum nasıl bir duygu kız annesi olmak , çok şükür rabbim erkek evladı yaşattı hamd olsun darısı kızımıza 🤍
Shibalba baharroguzzyigittbebek aminn🙏🤍 Allah kolaylık versin hepimize 🤍sağlıkla kavuştursun hepimizi
Ummudogan baharroguzzyigittbebek benim ikinci kızım 🥰 cok güzel bir duygu. sana arkadas oluyor. cicili bicili kıyafetleri tokalari oluyor.
baharroguzzyigittbebek Ummudogan bi oğlum var rabbim inşallah yarin da kızı tattıracak allah izin verirse çok heyecanlıyımm öyle böyle değil 🤍