baharroguzzyigittbebek hunilimom nice güzel yaşları, güzel kaderi olsun demek düşer bize de ❣️ iyiki doğmuş minik 🤍
EbrumM-07 baharroguzzyigittbebek hem heyecan hem korku hepsi bi arada karışık duygular içerisindeyim sağsalim kavuşalım kuzucuklara inşallah
Shibalba baharroguzzyigittbebek Dr tarih verdiğinde birkaç saat kendime gelemedim😂beynim yok gibiydi ama şimdi indirdim, yok sayiyorum Cuma muhtemelen aynı duygular olaxak😅
baharroguzzyigittbebek Marly21 yaa , cok heyecanlıyız hepimiz de, sag salim alalım bebislerimiziiii ❤️
baharroguzzyigittbebek Shibalba heyecandan bizde bı değişik olduk simdii son 1 gun allah izin verirse kavuşmaya ❤️ sağ salim alalım bebislerimiziiii
baharroguzzyigittbebek Ummudogan oyy prenseslerimizz geliyor , cok merak ediyorum nasıl bir duygu kız annesi olmak , çok şükür rabbim erkek evladı yaşattı hamd olsun darısı kızımıza 🤍
Shibalba baharroguzzyigittbebek aminn🙏🤍 Allah kolaylık versin hepimize 🤍sağlıkla kavuştursun hepimizi
Ummudogan baharroguzzyigittbebek benim ikinci kızım 🥰 cok güzel bir duygu. sana arkadas oluyor. cicili bicili kıyafetleri tokalari oluyor.