Shibalba baharroguzzyigittbebek aminn🙏🤍 Allah kolaylık versin hepimize 🤍sağlıkla kavuştursun hepimizi
Ummudogan baharroguzzyigittbebek benim ikinci kızım 🥰 cok güzel bir duygu. sana arkadas oluyor. cicili bicili kıyafetleri tokalari oluyor.
baharroguzzyigittbebek Ummudogan bi oğlum var rabbim inşallah yarin da kızı tattıracak allah izin verirse çok heyecanlıyımm öyle böyle değil 🤍
baharroguzzyigittbebek Yarın sabah Güneş bizim için doğacak ☀️ allah nasip ederse. Güneş kızım güzelim sağlıcakla gel inşallah ❣️
baharroguzzyigittbebek Rabissssscee yaaa, sağ salim kucağımıza alalim inşallah. bizde sabah 6 da yatış yapacağız 🤍
baharroguzzyigittbebek Hamileanne biz 34 de tam bitirmiştik dün de evi kırkladık bugun dinlenme günü ilan ettik yarın sabah 6 da yatışımız varr ☀️
Shibalba baharroguzzyigittbebek hepimiz sağlıkla kucaklayalım🙏🤍 Allah kolaylık versin hepimize Ben bugun acayip duygular içindeyim, en hayırlı şekilde olsun herşey 🙏
Hamileanne baharroguzzyigittbebek canım o kıyafet vs hepsini yaptım. 30lu haftalarda dip temizliği falanda. Şimdi evi tekrar dip köşe temizledim yarın için yemek yapıp buzdolabına koydum benim pek kimsem annem babam vefat ettiler kayınvalidemde yaşlı herşey bana kalıyor malesef. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla alalım
baharroguzzyigittbebek Hamileanne Hamileanne rabbim hepimizin yanında olsun. yeni bi hayat bizim icin güzel başlasın. bebislerimizin ömrü uzun kaderleri güzel olsun inşallah 🤍